Game of Thrones: Τρεις συνολικά spinoff σειρές βρίσκονται στα σκαριά

Ο George R.R. Martin αποκαλύπτει...
06 Μαΐου 2019 12:15
Game of Thrones: Τρεις συνολικά spinoff σειρές βρίσκονται στα σκαριά

Με το Game of Thrones να φτάνει στο οριστικό φινάλε του, καθώς απομένουν δύο επεισόδια, το ενδιαφέρον σιγά-σιγά θα στρέφεται στο spinoff που ετοιμάζει το HBO. Ή μήπως να λέμε καλύτερα...spinoffs; Ο δημιουργός του "A Song of Ice and Fire", George R.R. Martin, αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν κάποιο από τα πέντε υπό ανάπτυξη shows του "Thrones" να ακυρώνεται και αποκάλυψε ότι προχωρούν τελικά, τα τρία scripts εξ'αυτών, δηλαδή του "The Long Night" και ακόμη δύο.

Ο Martin έγραψε τα εξής στο επίσημο blog του:

Μιλώντας για την τηλεόραση μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε. Τα ιντερνετικά ρεπορτάζ είναι φημισμένα για την αναξιοπιστία τους. Είχαμ πέντε διαφορετικές σειρές διαδόχους του Game of Thrones υπό ανάπτυξη (δεν μου αρέσει ο όρος "spinoffs") στο HBO και τα τρία από αυτά προχωρούν μια χαρά.

Συνέχισε αναφέρόμενος στο The Long Night με την Naomi Watts:

Εκείνο που δεν επιτρέπεται να λέω ως "The Long Night" θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στη χρονιά και οι άλλες δύο σειρές παραμένουν στο στάδιο γραφής του σεναρίου, ωστόσο κοντεύουν να ολοκληρωθούν. Όμως περί τίνος πρόκειται; Αυτό δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω, αλλά ίσως κάποιοι από εσάς να αγοράσουν ένα αντίτυπο του FIRE & BLOOD και να κάνετε τις δικές σας θεωρίες. 

Το Game of Thrones αναμένεται να προβάλλει το έκτο και τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν στις 19 Μαΐου.