Πρόωρη "αυλαία" για το Counterpart με τον J.K. Simmons

Το Starz κόβει την σειρά ωστόσο η ελπίδα δεν τελειώνει εδώ
13 Φεβρουαρίου 2019 13:37
Πρόωρη "αυλαία" για το Counterpart με τον J.K. Simmons

Παρά το ότι αγαπήθηκε από τους κριτικούς λαμβάνοντας εξαιρετικά θετικά reviews, αποκτώντας ένα σταθερό κοινό το Counterpart δεν θα συνεχιστεί. Την διακοπή του από το τηλεοπτικό δίκτυο Starz ανακοίνωσε ο δημιουργός της δραματικής σειράς φαντασίας, Justin Marks, μέσω του Twitter του:

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ J.K. Simmons ως δύο διαφορετικές εκδοχές του εαυτού του, καθώς υποπτεύεται έντονα την ύπαρξη μιας παράλληλης διάστασης. Γύρω από την υπόθεση εκτυλίσσονται σκοτεινές κυβερνητικές συνωμοσίες για να διατηρηθεί μυστικό το συμβάν και τα μυστικά της κάθε πλευράς, την ώρα που η μια πλευρά επιχειρεί να εισχωρήσει στην άλλη. 

Η είδηση έρχεται να ανακοινωθεί ολίγον τι πρόωρα καθώς την ερχόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα προβληθεί το φινάλε της 2ης σεζόν, που αναμένεται πλέον να είναι και το τέλος της σειράς.

Ωστόσο η ελπίδα δεν τελειώνει εδώ για το Counterpart το οποίο θα προσπαθήσει να σώσει το στούντιο παραγωγής, MRC, ώστε να το αναλάβει άλλο δίκτυο ή streaming υπηρεσία. 

Οι λόγοι γύρω από την ακύρωση είναι κυρίως το ότι δεν μπόρεσε ποτέ να συνδεθεί με ένα mainstream κοινό, καθώς τα νούμερά του δεν ξεπερνούσαν τους 500.000 τηλεθεατές, συν το γεγονός ότι ήταν μια εξωτερική παραγωγή με ακριβό budget και cast.