Έσκασε μέσα στο κατακαλόκαιρο το trailer του χριστουγεννιάτικου “RED ONE“ με The Rock και Chris Evans

Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία αποκαλύπτεται πλήρως στα μέσα του καλοκαιριού
26 Ιουνίου 2024 20:51
Έσκασε μέσα στο κατακαλόκαιρο το trailer του χριστουγεννιάτικου “RED ONE“ με The Rock και Chris Evans

Μέσα στο κατακαλόκαιρο αποφάσισε η Amazon με την MGM Studios να αποκαλύψουν την επερχόμενη απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία του 2024, η οποία φέρει τον τίτλο "Red One" με πρωταγωνιστές τους Dwayne "The Rock" Johnson και τον Chris Evans, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Σε αυτήν φαντάζεται το εξής σενάριο: ο Άγιος Βασίλης (του J.K. Simmons) πέφτει θύμα απαγωγής από μια άγνωστη εγκληματική οργάνωση και όλος ο Βόρειος Πόλος σηκώνεται στο πόδι για να τον βρει με πρώτο τον επικεφαλής της ασφάλειάς του και αρχισεκιουριτά του "Santa Nick", τον οποίο παίζει ο The Rock. Για να τον βρουν όμως χρειάζονται βοήθεια και έτσι προσλαμβάνουν στο πλάι του "Callum Drift" τον Chris Evans (ναι τον πρώην Captain America), ο οποίος θεωρείται ο κορυφαίος κυνηγός επικηρυγμένων του κόσμου. 

'Ετσι ξεκινάει μια επική περιπέτεια σε όλον τον κόσμο -καταλήγουν μέχρι και σε τροπικό νησί- όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με κάθε λογής μαγικά πλάσματα, όπως μια πολική αρκούδα μπράβο που μιλάει, το μυθικό τέρας Krampus και μαγικούς διαβολικούς χιονάνθρωπους. Στο cast του Red One συμμετέχουν επίσης οι: Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll και Wesley Kimmel. Την σκηνοθεσία της ανέλαβε ο Jake Kasdan, γνωστός από τις επιτυχημένες reboot ταινίες των "Jumanji", σε σενάριο των Chris Morgan και Hiram Garcia. 

To "fun fact" αυτής της blockbuster περιπέτειας είναι πως ο οσκαρικός J.K. Simmons υποδύεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Άι Βασίλη αφού η πρώτη φορά ήταν όταν χάρισε την φωνή του στον χαρακτήρα για την animated ταινία "Klaus" του Netflix. 

Επίσης, χάρις σε αυτή την ταινία ο "The Rock" έχει λάβει μια από τις μεγαλύτερες αμοιβές ηθοποιού στην ιστορία, καθώς λέγεται ότι ο καθαρός μισθός του για τον ρόλο του στο Red One έφτασε τα $50 εκατομμύρια δολάρια

To Red One θα κάνει πρεμιέρα προς το παρόν αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2024, ενώ αργότερα θα καταλήξει στην υπηρεσία Amazon Prime Video. Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας: