Invincible 2η σεζόν: Η επική animated σειρά της Amazon επιστρέφει - Trailer και ημερομηνία

Μια νέα ακόμη πιο ανεξέλεγκτη σεζόν έρχεται στο Amazon Prime Video
24 Ιουλίου 2023 23:41
Invincible 2η σεζόν: Η επική animated σειρά της Amazon επιστρέφει - Trailer και ημερομηνία

Επιτέλους, μετά από δύο χρόνια αναμονής η σειρά Invincible της Amazon επιστρέφει για τη 2η σεζόν, η οποία αναμένεται ακόμη πιο καταστροφική, συγκλονιστική, επική και ανατρεπτική από την πρώτη. Δεν τη συγκαταλέξαμε τυχαία στις 10 Καλύτερες Σειρές του 2021

Η Amazon, λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της νέας σεζόν που δίνει μια χορταστική γεύση για το τι θα ακολουθήσει, ενώ μάθαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο. Στην animated σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ των Robert Kirkman (The Walking Dead), Cory Walker και Ryan Ottley, βλέπουμε τον 18χρονο Mark Grayson να φαίνεται σαν ένα 18χρονο παιδί όπως όλα τα υπόλοιπα, μόνο που έχει μια σημαντική διαφορά: ο πατέρας του είναι (ή ήταν) ο πιο ισχυρός σούπερ ήρωας του πλανήτη.

Αξιοσημείωτο είναι το πραγματικά απίθανο all-star cast ηθοποιών που χαρίζει τις φωνές του στη σειρά μιας και το βασικό cast απαρτίζεται από τους υποψήφιους για Όσκαρ J.K. Simmons (Whiplash) και Steven Yeun (Minari), καθώς και τους Sandra Oh (Killing Eve), Zazie Beetz (Atlanta) και πολλούς ακόμη. 

Η ιστορία συνεχίζει ακριβώς μετά το φινάλε της 1ης σεζόν καθώς ο Mark είναι ακόμα αναστατωμένος από την προδοσία του Νόλαν στην 1η σεζόν και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του. Όλα αυτά ενώ αντιμετωπίζει μια σειρά από νέες απειλές και παράλληλα παλεύει με τον μεγαλύτερο φόβο του - ότι μπορεί να γίνει ίδιος ο πατέρας του χωρίς καν να το ξέρει.

Δείτε το teaser trailer της 2ης σεζόν του Invincible

Στο voice cast ηθοποιών συμμετέχουν επίσης γνωστά ονόματα όπως οι: Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson, SethRogen, J.K. Simmons. Στη 2η σεζόν προστίθενται οι: Sterling K. Brown, Peter Cullen, Rob Delaney, Calista Flockhart, Phil LaMarr, Luke MacFarlane, Tatiana Maslany, Scott McNairy, Jay Pharoah, Ella Purnell, Tim Robinson, Ben Schwartz, Rhea Seehorn, Lea Thompson, Paul F. Tompkins και Shantel Van Santen. 

Η 2η σεζόν του Invincible θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.