Invincible: Μάλλον έρχεται σύντομα η 2η σεζόν αν ο J.K Simmons λέει αλήθεια

Το animated σόου του Robert Kirkman που λατρεύτηκε στο Amazon Prime
15 Μαρτίου 2022 12:35
Invincible: Μάλλον έρχεται σύντομα η 2η σεζόν αν ο J.K Simmons λέει αλήθεια

Το Invincible δικαίως έκανε τον ντόρο που έκανε όταν προβλήθηκε στο Amazon Prime Video και έγινε ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του στον τομέα των κινουμένων σχεδίων, με την προσγειωμένη και διαφορετική οπτική του στο superhero genre δια χειρός του Robert Kirkman (The Walking Dead). 

Δεν έχουμε μάθει όμως νέα για τη 2η σεζόν εδώ και καιρό, αλλά ο J.K. Simmons ήρθε το αλλάξει. Ο ηθοποιός που θα δανείζει τη φωνή του στον Omni-Man μίλησε στο DiscussingFilm και αποκάλυψε ότι η 2η σεζόν του Invincible βρίσκεται προ των πυλών.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

Πάντα προσέχω για τα spoilers αλλά νομίζω ότι μου επιτρέπεται να πω ότι επιστρέφω στη δουλειά πολύ σύντομα στο στούντιο ηχογράφησης. Τώρα η καθυστέρηση μεταξύ των πρώτων ηχογραφήσεων και της ολοκλήρωσης του animation απέχει κάποιους μήνες και ίσως πάνω από χρόνο θα έλεγα. Αλλά ναι το Invincible επιστρέφει στα πλατό και η 2η σεζόν είναι προ των πυλών θα πω. 

Ο λατρεμένος ηθοποιός που τελευταία έχει καλή σχέση με τις superhero ταινίες, πρόσφατα τον είδαμε ως J.Jonah Jameson στο Spider-Man: No Way Home, ενώ σύντομα θα υποδυθεί ξανά τον Commissioner Gordon στο Batgirl. Δήλωσε μάλιστα ότι δεν πίστευε ότι το Invincible θα κάνει τέτοια επιτυχία πριν υπογράψει στο project. 

Στο πολυπληθές voice cast του Invincible συναντάμε τους: Steven Yeun (The Walking Dead, Minari), Sandra Oh (Killing Eve), Seth Rogen (This is the End), Gillian Jacobs (Community), Andrew Rannells (Black MondayGirls), Zazie Beetz (Deadpool 2), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Justified), Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine), Zachary Quinto (Star Trek), Mahershala Ali (Moonlight), Melise (The Flash), Kevin Michael Richardson (The Simpsons), Grey Griffin (Avengers Assemble), Khary Payton (The Walking Dead). 

Τώρα εάν εννοεί ο Simmons ότι η 2η σεζόν θα κυκλοφορήσει εντός του 2022 ή στις αρχές του 2023 είναι κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.