Ο πραγματικός γιος του "Tony Soprano" δηλαδή του μακαρίτη James Gandolfini θα παίξει τον τηλεοπτικό πατέρα του σε νεαρή ηλικία στην prequel ταινία των The Sopranos. Όπως αποκαλύπτει το Deadline, ο Michael Gandolfini έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο φιλμ υποδυόμενος τη νεαρή βερσιόν του Tony.
Στο prequel φιλμ με τίτλο The Many Saints of Newark, θα επικεντρώνεται στον θείο του Tony, Dickie Montisanti (Alessandro Nivola) και θα διαδραματίζεται την περίοδο των διαδηλώσεων στο Newark τη δεκαετία του '60.


Πρόκειται για μια ακόμη προσθήκη στο ήδη ενδιαφέρον cast της ταινίας που περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους: Jon Bernthal (The Walking Dead, The Punisher), Vera Farmiga (The Conjuring), και Corey Stoll (House of Cards, First Man).
Το σενάριο του The Many Saints of Newark ανέλαβε ο δημιουργός των Sopranos, David Chase, ενώ ο βραβευμένος με Emmy, Alan Taylor, θα σκηνοθετήσει την ταινία.
Must Read
Δημιουργός The Sopranos: Η καλή τηλεόραση έχει “πεθάνει”
25 χρόνια The Sopranos: Η θρυλική σειρά γιορτάζει την επέτειό της με δωρεάν επεισόδια στο TikTok
Πέθανε η ηθοποιός Suzanne Shepherd, γνωστή από το “Goodfellas“ και το “Sopranos“