Black Earth Rising trailer | H Michaela Coel επιβίωσε μίας τρομερής γενοκτονίας

Ψάχνει απαντήσεις και τους υπαίτιους γι’ αυτό το ειδεχθές έγκλημα
15 Ιανουαρίου 2019 18:47
Black Earth Rising trailer | H Michaela Coel επιβίωσε μίας τρομερής γενοκτονίας

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο κοινωνικο-πολιτικό δράμα Black Earth Rising, μία συμπαραγωγή του BBC και του Netflix όπου πρωταγωνιστικό ερμηνεύουν η Michaela Coel (Chewing Gum) και ο John Goodman.

Ως δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του project αναλαμβάνει ο Hugo Blick του The Honourable Woman.

Ο βασικός άξονας της σειράς περιστρέφεται γύρω από μία επιθεωρητή (Coel) και τον προϊστάμενό της (Goodman) οι οποίοι μέσα στα πλαίσια της δουλειάς τους στον τομέα διαλεύκανσης διεθνών εγκλημάτων πολέμου, αναλαμβάνουν μία κολοσσιαία προσπάθεια προκειμένου να ανακαλύψουν τους υπεύθυνους μίας θηριωδίας που διαπράχθηκε στην Αφρική πριν από αρκετά χρόνια.

Από την γενοκτονία αυτήν στην Rwanda που σημάδεψε ανεξίτηλα το εθνικό αφήγημα ενός ολόκληρου λαού, η ηρωίδα κοριτσάκι ακόμα τότε ήρθε αντιμέτωπη με την φρίκη και την βία απ’ όπου γλίτωσε με ψυχικά και σωματικά τραύματα και έτσι κατέφυγε στην Αγγλία.

Στο εν λόγω σόου υπογραμμίζεται επιπλέον και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν το όλο θέμα τα δυτικά κράτη προβαίνοντας ή όχι σε σχετικές παρεμβάσεις.

Το Black Earth Rising έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο Netflix στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πιο πρόσφατο trailer: