Το Bodyguard ίσως να επιστρέψει για 2η σεζόν

Επιβεβαιώνει πως γίνονται συζητήσεις ο πρωταγωνιστής Richard Madden
21 Νοεμβρίου 2018 12:05
Το Bodyguard ίσως να επιστρέψει για 2η σεζόν

Το κατασκοπικό θρίλερ του BBC, Bodyguard δεν άγγιξε μόνο το βρετανικό κοινό, αλλά και το παγκόσμιο με την προβολή του από το Netflix. Τώρα το κοινό θέλει περισσότερο την επιστροφή του "Σωματοφύλακα" του Richard Madden με τον ίδιο να επιβεβαιώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Daily Mail, ότι γίνονται συζητήσεις μια για μια ενδεχόμενη 2η σεζόν:

Θα κάνω κάποιες συζητήσεις με τον Jed Mercurio σε περίπου 10 μέρες, όταν επιστρέψω στη χώρα και απλώς θα σκεφτούμε μερικές ιδέες. 

Η σειρά που δημιούργησε ο Jed Mercurio ακολουθεί τον βετεράνο του πολέμου, David Budd, που μόλις επέστρεψε από το Αφγανιστάν σπίτι του και απευθείας διορίζεται ως σωματοφύλακας της Υπουργού Εσωτερικών, Julia Monague (Keeley Hawes). Ο ίδιος του απεχθάνεται την πολιτική της, ωστόσο θα πρέπει να προστατέψει το άτομο που μισεί από μια τρομοκρατική οργάνωση, όσο παλεύει παράλληλα με το μετατραυματικό στρες του. 

Σε περίπτωση που θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο Bodyguard δείτε το trailer παρακάτω, ενώ η πρώτη σεζόν του είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix