Doctor Who: David Tennant και Catherine Tate επιστρέφουν

Για την μεγάλη επέτειο 60 χρόνων
16 Μαΐου 2022 13:54
Doctor Who: David Tennant και Catherine Tate επιστρέφουν

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες το BBC ανακοίνωσε τον 14ο Doctor της σειράς Doctor Who, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ncuti Gatwa, τον οποίο πολλοί γνωρίζουν μέσα από το Sex Education, στο οποίο παίζει τον Eric Effiong.

Τώρα, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο επιφύλασσε μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση για τη λατρεμένη του σειρά. Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media του Doctor Who ανακοινώθηκε πως οι David Tennant και Catherine Tate θα επιστρέψουν, με αφορμή την μεγάλη επέτειο 60 χρόνων της σειράς. Αυτή τη στιγμή γυρίζονται σκηνές με τους δύο ηθοποιούς, οι οποίες αναμένεται να δούνε τα φώτα της δημοσιότητας εντός του 2023.

Για την ιστορία, ο Tennant ήταν ο δέκατος Time Lord, κατέχοντας το ρόλο από το 2005 έως το 2010. Από την άλλη, η Tate έπαιζε τη σύντροφο του, Donna Noble. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ενσάρκωση του χαρακτήρα που οι fans είχαν λατρέψει, με τον Tennant να επιστρέφει ξανά για την 50η επέτειο της σειράς, μέσα από το special επεισόδιο “The Day of the Doctor”. Τώρα, δέκα χρόνια μετά, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν για άλλη μια φορά στο ρόλο του Δέκατου Doctor.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε με ποιο plot twist θα καταφέρουν να εμφανιστούν ξανά οι εν λόγω ηθοποιοί στο σόου, με την επίσημη ανακοίνωση να τονίζει απλά:

Επέστρεψαν! Και μοιάζει αδύνατο — πρώτα, ανακοινώνουμε έναν νέο Doctor και μετά έναν παλιό Doctor, μαζί με την υπέροχη Donna, τι στο καλό συμβαίνει; Ίσως αυτή να είναι μια χαμένη ιστορία. Ή ένας παράλληλος κόσμος. Ή ένα όνειρο, ή ένα κόλπο, ή ένα flashback. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι θα είναι θεαματικό, καθώς δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια μας ενώνονται ξανά για τη μάχη της ζωής τους.

Tags: