Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του “His Dark Materials”

Ανακοινώθηκε και το νέο cast του τελευταίου κύκλου
23 Ιουνίου 2021 15:02
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του “His Dark Materials”

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης και τελευταίας σεζόν του “His Dark Materials”. Εκτός από αυτό, στο νέο κεφάλαιο θα προστεθούν και νέα πρόσωπα και πλέον μάθαμε ποια θα είναι αυτά.

Η σειρά που είναι εμπνευσμένη από τις νουβέλες του Philip Pullman πρόκειται να ολοκληρωθεί με το 3ο κεφάλαιο, όπως έγινε γνωστό από το BBC και το HBO. Μάλιστα, θα είναι βασισμένο στο “The Maber Spyglass”, τι πιο περίπλοκο και μυστήριο βιβλίο από την τριλογία, όπου η Lyra και ο Will ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους για να ειπωθούν ξανά.

Η Bad Wolf, σε συνεργασία με το New Line Cinema ετοιμάζονται για τα γυρίσματα από τον προηγούμενο Μάιο και πλέον έχουμε την πρώτη εικόνα των Dafne Keen (Lyra) και Amir Wilson (Will), που φωτογραφήθηκαν την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων.

Νέα πρόσωπα στη σειρά

Εκτός από τους Ruth Wilson (Mrs. Coulter), Simone Kirby (Mary Malone), Will Keen (Father McPhail), Jade Anouka (Ruta Skadi), Ruta Gedminstas (Serafina Pekkala) και James McAvoy (Lord Asriel) που θα παίξουν και στην 3η σεζόν, αξίζει να αναφερθεί ότι προστέθηκαν και νέα μέλη.

Αυτά τα μέλη αποτελούνται από τους Adewale Akinnuoye-Agbaje (Suicide Squad) ως Commander Ogunwe, Jamie Ward (Tyrant) ως Father Gomez, Kobna Holdbrook-Smith (Zack Snyder’s Justice League), Simon Harrison (No Man’s Land), Chipo Chung (Into the Badlands) και Amber Fitzgerald-Woolfe ως Ama.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε περίπου θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν, οπότε, για περισσότερα, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.