Τέλος εποχής: Το BBC σταματάει την εκπομπή “Top Gear“

Τίτλοι τέλους για την μακροβιότερη εκπομπή για τα αυτοκίνητα
23 Νοεμβρίου 2023 23:46
Τέλος εποχής: Το BBC σταματάει την εκπομπή “Top Gear“

Τέλος εποχής για το Top Gear, τη μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή για τον κόσμο των αυτοκινήτων αλλά και ένα από τα διαμάντια στο στέμμα του BBC εδώ και περίπου 46 ολόκληρα χρόνια. 

Η απόφαση για την διακοπή του Top Gear, το οποίο όπως ανέφερε το BBC θα μπει "στον πάγο" ήρθε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των τριών παρουσιαστών του, του Andrew "Freddie" Flintoff". Το ατύχημα του Flintoff οδήγησε το BBC να συμβιβαστεί στο δικαστήριο με αποζημίωση ύψους 11.3 εκατομμυρίων δολαρίων

Εδώ και καιρό άλλωστε λόγω του ατυχήματος το BBC είχε διακόψει προσωρινά την προβολή των επεισοδίων του Top Gear, ενώ δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για το εάν θα ξεκινούσαν ξανά τα γυρίσματα. 

Το BBC στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το Top Gear δε θα επιστρέψει "για το προσεχές μέλλον" παίρνοντας τη δύσκολη απόφαση να "ξεκουράσει την σειρά". "Γνωρίζουμε ότι το να ξεκουράσουμε την εκπομπή θα αποτελέσει μια απογοητευτική είδηση για τους fans αλλά είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε.

Πολλοί fans της εκπομπής όμως, γνώριζαν ότι μετά την αποχώρηση του θρυλικού τρίδυμου των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, το Top Gear δε θα ήταν το ίδιο και τελικά αποδείχθηκε στην πράξη, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να είναι από τότε αντάξιο του ονόματός του. 

Tags: