Planet Earth 3: Ο David Attenborough στα 97 του θα παρουσιάσει ξανά το απόλυτο ντοκιμαντέρ

Η 3η και τελευταία σεζόν του πιο λατρεμένου ντοκιμαντέρ θα τελειώσει όπως αρμόζει
01 Σεπτεμβρίου 2023 11:34
Planet Earth 3: Ο David Attenborough στα 97 του θα παρουσιάσει ξανά το απόλυτο ντοκιμαντέρ

Το Planet Earth χωρίς τον Sir David Attenborough δε θα ήταν το Planet Earth που όλος ο κόσμος έχει λατρέψει. Τι κι αν είναι 97 χρονών πλέον, ο θρυλικός παρουσιαστής του BBC θα επιστρέψει για να παρουσιάσει και να αφηγηθεί με την χαρακτηριστική του παραμυθένια και γεμάτη ενθουσιασμό φωνή το πολυαναμενόμενο Planet Earth III

Η 3η σεζόν πρακτικά του Planet Earth σε παραγωγή των BBC Studios Natural Histοry Unit, BBC America και του Open University, θα είναι και η τελευταία, επομένως αναμένεται να κλείσει με τον τρόπο που της αρμόζει. Θα αποτελέσει παράλληλα την πολυαναμενόμενη επιστροφή του διάσημου και βραβευμένου ντοκιμαντέρ μετά από 7 χρόνια απουσίας και το Planet Earth II. 

O 97χρονος βιολόγος και ιστορικός έχει ήδη αρχίσει τα γυρίσματα των εισαγωγικών σκηνών του Planet Earth III. Όπως σημειώνει το BBC στην ανακοίνωσή του, o Attenborough θα περπατήσει στα χνάρια του Κάρολου Δαρβίνου, τα οποία βρίσκονται στην βρετανική επαρχία, εκεί όπου ο θεμελιωτής της θεωρίας της εξέλιξης συνήθισε να κάνει τις βόλτες του. 

Το Planet Earth 3 θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο του 2023 στο BBC One.