Escape at Dannemora trailer: Ένα νέο αστυνομικό δράμα στα χνάρια του Prison Break

Οι Benicio Del Toro και Paul Dano επιχειρούν την δική τους απόδραση
07 Αυγούστου 2018 16:36
Escape at Dannemora trailer: Ένα νέο αστυνομικό δράμα στα χνάρια του Prison Break

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer από την μίνι σειρά Escape at Dannemora του Showtime, όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν ο Benicio Del Toro και ο Paul Dano.

Σε σκηνοθεσία του Ben Stiller (Reality Bites), το σόου βασίζεται στο ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2015 όταν δύο βαρυποινίτες δραπέτευσαν από την φυλακή, δηλαδή οι δολοφόνοι Richard Matt (Benicio Del Toro) και David Sweat (Paul Dano), και όλα αυτά με την βοήθεια μίας παντρεμένης υπαλλήλου του σωφρονιστικού ιδρύματος, της Tilly Mitchell (Patricia Arquette) που διατηρούσε κρυφά ερωτικό δεσμό και με τους δύο άντρες.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι Bonnie Hunt, Eric Lange, και ο David Morse. Το σενάριο υπογράφουν ο Brett Johnson (Mad men) και ο Michael Tolkin (The Player). Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται η Michael De Luca Productions ενώ η Nicky Weinstock της Red Hour Productions επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού εν προκειμένω.

Η πρεμιέρα του Escape at Dannemora αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο παραπάνω τηλεοπτικό δίκτυο στις 18 Νοεμβρίου του 2018. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: