Σάρωσε στις κριτικές το The Batman - Κόντραρε το The Dark Knight στο Rotten Tomatoes

Κατά γενική ομολογία θετικά τα πρώτα σχόλια του ξένου ειδικού Τύπου
28 Φεβρουαρίου 2022 23:20
Σάρωσε στις κριτικές το The Batman - Κόντραρε το The Dark Knight στο Rotten Tomatoes

Το embargo για τα reviews του The Batman του ειδικού Τύπου του εξωτερικού, εδώ και μερικές ώρες, άρθηκε και παίρνουμε μια γεύση από τις απόψεις που επικρατούν γενικά για το πολυαναμενόμενο φιλμ σε σκηνοθεσία Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον ομώνυμο ρόλο. 

Κατά γενική ομολογία μιλούν με θετικά έως και διθυραμβικά σχόλια για την "Worlds Best Detective" βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη σε σημείο που τη συγκρίνουν ως μια ταινία που μπορεί να κοντράρει το αξεπέραστο για πολλούς "The Dark Knight" του Christopher Nolan. Αξίζει να αναφερθεί πως τις πρώτες ώρες είχαν ισόπαλη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes με 94%, αν και την ώρα γραφής του άρθρου έχει πέσει στο 89%. Όπως και να έχει εξασφάλισε ήδη την "Fresh" βαθμολόγηση από το γνωστό site. 

Άλλοι το συγκρίνουν με το "Se7en" του David Fincher ως προς το ύφος του και το χαιρετούν ως ένα "εξαιρετικό neo noir ψυχολογικό δράμα", που δίνει "έμφαση περισσότερο στην ψυχολογία του Bruce Wayne και όχι στη δράση", αν και υπάρχουν εξαιρετικές σεκάνς ως προς αυτό. 

Συγκεντρώσαμε μερικές αντιδράσεις και απόψεις από το Twitter για να πάρετε μια γεύση. Φυσικά πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και το δικό μάς review, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

 

 

Υπάρχουν και οι φωνές που αναφέρουν πως "παραείναι μεγάλο σε διάρκεια" ελπίζοντας στα αναπόφευκτα sequel να διορθωθεί: 

 

 

 

 

 

Άλλοι το θεωρούν ως μια από τις καλύτερες superhero ταινίες όλων των εποχών: 

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022.