Sicario 3: Emily Blunt, Josh Brolin και Benicio Del Toro ψήνονται για το sequel

Η τρίτη ταινία του franchise βρίσκεται στα σκαριά
29 Οκτωβρίου 2023 22:07
Sicario 3: Emily Blunt, Josh Brolin και Benicio Del Toro ψήνονται για το sequel

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ακούστηκε για πρώτη φορά ότι το Sicario 3 βρίσκεται στα σκαριά αλλά τώρα μαθαίνουμε πολύ πιο ευχάριστα νέα για την τύχη του sequel. 

Εν μέσω της απεργίας των ηθοποιών του SAG-AFTRA, οι παραγωγοί του franchise, Molly Smith και Trent Luckinbill μίλησαν στο Collider σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους και αποκάλυψαν ότι όλο το αρχικό cast θέλει να επιστρέψει για την 3η ταινία. Μέχρι πρότινος ο Benicio Del Toro που πρωταγωνίστησε μοναχός στο Sicario 2: Day of the Soldado, ήταν αυτός που είχε μιλήσει περισσότερο με τους παραγωγούς για το Sicario 3, όμως φαίνεται ότι ψήνονται και οι υπόλοιποι δύο. 

Με λίγα λόγια επιβεβαίωσε ότι είναι "μέσα" τόσο ο Benicio Del Toro, όσο και η Emily Blunt και ο Josh Brolin για το Sicario 3, καθώς αυτοί συνέθεσαν την πρωταγωνιστική τριάδα του πρώτου Sicario (2015) σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve, το οποίο είχε προταθεί για τρία βραβεία Όσκαρ. 

Όπως δήλωσαν οι παραγωγοί στο Collider: "Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε ξανά το καστ με τον Benicio, την Emily και τον Josh, και έχουμε μια σπουδαία ιστορία να πούμε... Ο Benicio, λόγω της πρόσφατης συνεργασίας του μαζί μας, ήταν ίσως ο πιο κοντινός σε αυτό τη δεδομένη στιγμή. Αλλά διατηρούμε όλους τους συντελεστές ενήμερους. Έχουν μείνει κοντά σε αυτό. Όπως είπε ο Trent, η απεργία μας καθυστέρησε λίγο σε αυτό το τελευταίο draft, αλλά νομίζω ότι όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Όλοι γνωρίζουν κατά κάποιον τρόπο το πλαίσιο της ιστορίας και είναι πολύ ενθουσιασμένοι που, ελπίζουμε, θα έχουμε το προσχέδιο των γυρισμάτων μας σε τάξη πολύ σύντομα".

Επειδή απεργούν ακόμη το συνδικάτο των ηθοποιών δεν μπορεί να κλειδώσουν οι Brolin, Del Torο και Blunt τα συμβόλαια βάσει των κοανόνων του SAG-AFTRA. Πρακτικά, μόλις βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα που ταλανίζει εδώ και μήνες το Χόλιγουντ, τότε θα μπορέσει να προχωρήσει η παραγωγή του Sicario 3 στο πώς θα προγραμματίσουν τα ιδιαίτερα φορτωμένα πρόγραμμα των τριών πρωταγωνιστών.