Devs: Πρώτες πληροφορίες για τη νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Alex Garland

Επανέρχεται ο δημιουργός των Ex Machina και Annihilation
04 Αυγούστου 2018 15:13
Devs: Πρώτες πληροφορίες για τη νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Alex Garland

Το νέο του sci-fi δημιούργημα ετοιμάζει πυρετωδώς ο Alex Garland, ο οποίος κάνει το άλμα στη μικρή οθόνη, ύστερα από ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη με το Οσκαρικό Ex Machina και το Annihilation στην πλατφόρμα του Netflix. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η σειρά επιστημονική φαντασίας με τίτλο Devs θα προβληθεί στο FX που παράγγειλε τα οκτώ επεισόδια της, τα οποία θα σκηνοθετηθούν εξ'ολοκλήρου από τον Garland, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την ποιότητα της. 

Η πλοκή της σειράς ξετυλίγεται όταν μια νεαρή μηχανικός υπολογιστών διερευνά το μυστικό τμήμα ανάπτυξης του εργοδότη της, μιας εταιρίας που ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής και εδρεύει στο San Francisco, η οποία πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του αγοριού της. 

Την νεαρή μηχανικό θα υποδύεται η Sonoya Mizuno, που είχε ρόλους τόσο στο Ex Machina όσο και στο Annihilation του Garland. Από την άλλη τον CEO της μυστηριώδους εταιρίας θα υποδύεται ο Nick Offerman (Parks and Recreation), ενώ θα συμπρωταγωνιστούν οι: Cailee Spaeny (Pacific Rim: Uprising), Alison Pill (Scott Pilgrim) και Zach Grenier (Deadwood).

Το Devs αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.