28 Years Later: Πολύ ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή Cillian Murphy στο απόλυτο zombie sequel

Η Sony Pictures κατάφερε να αποσπάσει τη διανομή
31 Ιανουαρίου 2024 23:27
28 Years Later: Πολύ ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή Cillian Murphy στο απόλυτο zombie sequel

Πολλά και θετικά τα νέα που έρχονται από το project του 28 Years Later, του απόλυτου sequel όπως φαίνεται ότι θα είναι της cult zombie ταινίας τρόμου, 28 Days Later

Το The Hollywood  Reporter μεταδίδει με δικό του ρεπορτάζ ότι το 28 Years Later κατέληξε στη Sony Pictures, η οποία αγόρασε το "πακέτο' από τους Danny Boyle και Alex Garland, ύστερα από μια μάχη που έδωσε με την Warner Bros. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Danny Boyle και ο Alex Garland θα επιστρέψουν ξανά στα πόστα τους για να αναλάβουν αντίστοιχα σενάριο και σκηνοθεσία, ενώ έγινε γνωστό ότι θα χωριστεί σε... δύο μέρη! 

Πράγματι το 28 Years Part 2 είναι γεγονός και θα είναι σε σενάριο του Alex Garland, αλλά ο σκηνοθέτης δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι, κάτι που θα γίνει αρκετά αργότερα. Το άλλο καλό νέο είναι η συμμετοχή του Cillian Murphy, ο οποίος έγινε γνωστό ότι ανέλαβε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, όντας η ταινία που κυριολεκτικά τον έκανε γνωστό στον κόσμο τότε και εκτόξευσε το άστρο του. Αυτό φυσικά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον σταρ του οσκαρικού Oppenheimer να επιστρέψει και ως ηθοποιός στο 28 Years Later, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από κάποια πηγή, αλλά φαίνεται ότι προς τα εκεί οδεύει η υπόθεση. 

Επίσης από εκεί που ακουγόταν ότι το budget για την κάθε ταινία θα ήταν γύρω στα $75 εκατομμύρια δολάρια, τελικά έπεσε στα $60 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στις απαιτήσεις των Boyle/Garland ήταν η κινηματογραφική του κυκλοφορία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η πρώτη ταινία είχε γυριστεί με budget μόλις $8 εκατομμύρια οπότε θαύματα μπορούν να γίνουν. 

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του για το 28 Years Later, ο Cillian Murphy είχε δώσει πριν από καιρό μια ευθεία απάντηση στο Collider, θέτοντας δύο όρους. "Μιλούσα με τον Danny Boyle πρόσφατα και του είπα 'Κοίταξε Danny γυρίσαμε την ταινία στα τέλη του 2000". Οπότε νομίζω ότι σίγουρα φτάνουμε στο 28 Χρόνια Μετά. Αλλά πάντοτε του έλεγα ότι με ψήνει. Θα ήθελα πολύ να το κάνω. Εάν ο Alex πιστεύει ότι το έχει το σενάριο και ο Danny θέλει να το σκηνοθετήσει, τότε θα το έκανα σίγουρα" είπε ο Murphy.