Ο εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική ζωντανεύει στη νέα ταινία του Alex Garland και της Α24 (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο καταιγιστικό trailer κυκλοφόρησε για την ταινία “Civil War“
20 Φεβρουαρίου 2024 23:50
Ο εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική ζωντανεύει στη νέα ταινία του Alex Garland και της Α24 (ΒΙΝΤΕΟ)

H A24 κυκλοφόρησε το νεότερο trailer της ταινίας "Civil War", η οποία φαντάζεται το εφιαλτικό σενάριο ενός δεύτερου εμφύλιου πολέμου να χτυπά τις Ηνωμένες Πολιτείες στο εγγύς μέλλον.

Η νέα ταινία που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Alex Garland των "Annihilation" και "Ex Machina", όντας μετρ του δυστικοπικού είδους, αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο πώς εξελίσσεται μια τέτοια υπόθεση, μέσα από τα μάτια μιας φωτορεπόρτερ που θέλει βγάλει προς τα έξω την αλήθεια για όλα όσα συμβαίνουν. 

Και εκτός του ιντριγκαδόρικου σεναρίου που φαντάζεται, συνοδεύεται και από ένα απαράμιλλο καστ εξαιρετικών ηθοποιών με τον Wagner Moura της σειράς "Narcos", την Kirsten Dunst των 'Spider-Man' και 'The Power of the Dog", τον Jesse Plemons (Breaking Bad, Better Call Saul, Killers of the Flower Moon), τον Nick Offerman (Parks & Rec, The Last of Us) σε ρόλο Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς και τους Stephen McKinley Henderson (Dune), Sonoya Mizuno (Devs, Crazy Rich Asians) και Cailee Spaeny (Priscilla). 

H ταινία αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή της Α24 με κόστος που έφτασε τα $75 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε θέσει το "Beau is Afraid" ($35 εκατ.) και το "Τα Πάντα Όλα ($25 εκατ.). Πρόκειται για μια ακόμη -και ίσως η πιο ηχηρή- απόπειρα της Α24 να προσφέρει επικές blockbuster επιπέδου σειρές, καθώς αυτή τη μετάβαση από την παραγωγή αποκλειστικά indie παραγωγών, την είχε προμηνύσει εδώ και καιρό. Το Civil War μάλιστα θα προβληθεί και σε IMAX αίθουσες. 

Δείτε το νέο trailer της ταινίας Civil War: 

Το Civil War θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Απριλίου του 2024.