The Sinner Season 2: Οι πρώτες λεπτομέρειες και η νέα πρωταγωνίστρια

Η Carrie Coon θα διαδεχτεί την Jessica Biel στον κεντρικό ρόλο της σειράς
08 Μαΐου 2018 07:00
The Sinner Season 2: Οι πρώτες λεπτομέρειες και η νέα πρωταγωνίστρια

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το δίκτυο USA βρήκε την νέα πρωταγωνίστρια της 2ης σεζόν του The Sinner στο πρόσωπο της Carrie Coon (The Leftovers,Fargo). Το αστυνομικό αυτό σόου του δημιουργού Derek Simonds εμπλουτίζεται με μία καινούργια ιστορία. Στην 1η σεζόν επικεφαλής του cast ήταν η Jessica Biel, συνεργαζόμενη με τον Bill Pullman ως τον ντετέκτιβ Harry Ambrose. Η υποψήφια με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός κατέπληξε κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της ως η ψυχικά ασθενή ηρωίδα της σειράς ‘Cora Tannetti’. Ωστόσο, δεν είχε επιβεβαιωθεί αν θα επέστρεφε για τον 2ο κύκλο του επιτυχημένου τηλεοπτικού δράματος.

Η διάδοχός της, λοιπόν, η Carrie Coon υπέγραψε και επίσημα για την συμμετοχή της στο The Sinner. Η νεαρή ηθοποιός θα ενσαρκώσει την ‘Vera’, μια αξιοθαύμαστη, αλλά αινιγματική γυναίκα που ταλαντεύεται ανάμεσα στην υπεράσπιση των ιδανικών της κοινότητας που καθοδηγεί και την εκπλήρωση των δικών της επιθυμιών.

Υποκριτικά θα την πλαισιώσουν η Natalie Paul ως η ‘Heather’, μία εκπαιδευόμενη αστυνομικός, και η Hannah Gross θα ερμηνεύσει τον ρόλο της ‘Marin’, την κολλητή της Heather από το γυμνάσιο.

Ο Bill Pullman θα επανέλθει ως ο αρχηγός του Τμήματος, Harry Ambrose ο οποίος γυρίζει στην γενέτειρά του, την Νέα Υόρκη, για να ερευνήσει την υπόθεση δύο φόνων που διαπράχθηκαν από ένα εντεκάχρονο αγόρι, το παιδί των θυμάτων. Η Jessica Biel, στο 2ο κεφάλαιο της μυθοπλασίας του The Sinner, θα επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με την συνεργάτιδά της από την Iron Ocean Films, την Michelle Purple. Ο Antonio Campos εν προκειμένω θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια που θα δούμε.