The Sinner: Στον 3ο κύκλο ο Bill Pullman πιάνει το κουβάρι ενός πιο μακάβριου μυστηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σε αυτό είναι αναμεμειγμένος και ο Matt Bomer
21 Οκτωβρίου 2019 18:51
The Sinner: Στον 3ο κύκλο ο Bill Pullman πιάνει το κουβάρι ενός πιο μακάβριου μυστηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τον 3ο κύκλο του ψυχολογικού-αστυνομικού δράματος The Sinner, με τον Bill Pullman να επιστρέφει στη μικρή οθόνη ως ο ντεντέκτιβ ‘Harry Ambrose’, ενώ πλέον μαζί του συμπρωταγωνιστεί και ο Matt Bomer (Will & Grace, Doom Patrol).

Ο Bomer θα μας συστηθεί εδώ ως ο ‘Jamie’, ένας κάτοικος του Dorchester, στην Νέα Υόρκη, ο οποίος θα γίνει πατέρας, όμως θα στραφεί για βοήθεια στον επιθεωρητή ‘Ambrose’ (Pullman) εξαιτίας ενός σοβαρού δυστυχήματος στην άσφαλτο. Ο ‘Ambrose’ λοιπόν, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για  να διαλευκάνει την υπόθεση διαπιστώνοντας πως ίσως και να είναι μία από τις πιο απαιτητικές στην καριέρα του.

Το cast συναπαρτίζουν επιπρόσθετα οι: Chris Messina, Jessica Hecht, Paris Fitz-Henley, και ο Eddie Martinez ως ο ‘Vic Soto’, ένας φιλόδοξος συνεργάτης του ‘Ambrose’.

Ο Derek Simonds λειτουργεί και πάλι ως δημιουργός, με την υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, σταρ του 1ου κεφαλαίου της σειράς, Jessica Biel να αναλαμβάνει ως εξωτερική παραγωγός μαζί με την Michelle Purple.

Δύο επεισόδια της 3ης σεζόν του The Sinner που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 στο USA Network, θα σκηνοθετήσει ο Adam Bernstein ο οποίος έχει εργαστεί σε ανάλογα σημαντικά εγχειρήματα όπως το Breaking Bad, και το Fargo. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: