To Fast and Furious θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων

Το Netflix απ’ ό,τι φαίνεται είχε την φαεινή ιδέα!
26 Απριλίου 2018 12:26
To Fast and Furious θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Fast and Furious αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε animated εκδοχή αφού θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων από το Netflix.

Με βάση και σχετικές αναφορές του Variety, το παραπάνω δίκτυο έχει βάλει μπρος για το animated σόου "Fast and Furious" που θα είναι και η πρώτη σειρά μέσα στα πλαίσια επέκτασης της πολυετούς συμφωνίας του Netflix με την DreamWorks Animation Television. Η διάσημη streaming πλατφόρμα αναγνωρίζοντας την παγκόσμια επιτυχία που έχει όλα αυτά τα χρόνια το franchise από τους Μαχητές των Δρόμων, επιδιώκει να δώσει και μία άλλη version της ιστορίας.

Στην animated μυθοπλασία που θα μας παρουσιαστεί, μας συστήνεται ένας νέος χαρακτήρας, ο έφηβος Tony Toretto, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του ξάδερφού του, Dom (του Vin Diesel στις ταινίες). Ο Tony και οι φίλοι του, λοιπόν, επιστρατεύονται από έναν κυβερνητικό πράκτορα, για να διεισδύσουν σε ένα παράνομο πρωτάθλημα αγώνων δρόμου που χρησιμεύει στην κάλυψη μίας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία αποσκοπεί στην παγκόσμια κυριαρχία της.

Εν προκειμένω, ο Tim Hedrick (Voltron: Legendary Defender) και ο Bret Haaland (All Hail King Julien,The Penguins of Madagascar) αναλαμβάνουν ως δημιουργοί του project. Ο Vin Diesel και οι παραγωγοί των live-action ταινιών Fast and Furious θα συντονίζουν το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν και δια στόματος της Melissa Cobb, της αντιπροέδρου του παιδικού προγράμματος του Netflix: 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προχωράμε στο επόμενο επίπεδο της φανταστικής συνεργασίας που έχουμε με την DreamWorks Animation, με νέες ευκαιρίες από την τεράστια γκάμα των Universal Pictures. Το franchise του ‘Fast & Furious’ είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που αγαπήθηκε από το κοινό κάθε ηλικίας και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που θα αποτυπώσει τη δράση, το πνεύμα, το χιούμορ και το διεθνές appeal των ταινιών μεγάλου μήκους.

Η Margie Cohn, πρόεδρος της DreamWorks Animation Television, πρόσθεσε από μεριάς της:

Μας έχει συνεπάρει το ότι επεκτείνουμε χρονικά και διευρύνουμε την επιτυχημένη σχέση μας με το Netflix, όχι μόνο προσφέροντας πιο υψηλής ποιότητας προγράμματα της DreamWorks, αλλά συνδέοντας και τους fans των ταινιών της Universal με συναρπαστικές καινούργιες ιστορίες. Το νέο μας σπίτι στην Universal σηματοδοτεί ένα ξεσηκωτικό νέο κεφάλαιο αφήγησης από το στούντιο μας και το ‘Fast & Furious’ είναι μόνο η αρχή!.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει επισημοποιηθεί το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του το animated σόου Fast and Furious.