Εξαιρετικά δυσοίωνο το μέλλον του Rick and Morty

Ο Dan Harmon μίλησε σαν η 4η σεζόν να είναι όνειρο θερινής νυκτός
21 Μαρτίου 2018 17:38
Εξαιρετικά δυσοίωνο το μέλλον του Rick and Morty

Με την ανατρεπτική 3η σεζόν του Rick and Morty να αποτελεί παρελθόν, το κενό που άφησε είναι πλέον μεγάλο ανάμεσα στους θεατές και fans της παλαβής animated σειράς. Έτσι η αναμονή για την αναπόφευκτη Season 4 γίνεται αβάσταχτη όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχουν νέα. Όμως, δεν παραξενευτήκατε πως ακόμη δεν έχουμε ακούσει τίποτα για αυτή; Ο συνδημιουργός της σειράς, Dan Harmon, απάντησε σε έναν κάπως "αγενή" fan ο οποίος απαιτούσε στο Twitter την επιστροφή της σειράς λέγοντας τα εξής:

"Σε καταλαβαίνω, δύσκολα τα πράγματα. Από τη μια, θα είναι μεγάλη πρόκληση, ειδικά με τον τεμπέλικο και ανάπηρο αλκοολισμό μου, να γράψω ένα σόου που δεν έχει καν παραγγελθεί από το κανάλι. Από την άλλη, η σκέψη του ότι εσείς οι fans θα την πληρώσετε...θέλω να πω...Πάω να πιω ένα ποτό. 

Αποκάλυψε, ότι επι της ουσίας, το κανάλι Adult Swim δεν παράγγειλε καν την 4η σεζόν της σειράς και από τη στιγμή που δεν το έκανε...δεν τον νοιάζει κιόλας αν θα συνεχιστεί. Είναι άγνωστο το τι αποτρέπει το κανάλι από το να δώσει το πράσινο φως τον 4ο κύκλο του R&M, βεβαια αν ήταν να εικάσουμε θα λέγαμε ότι φταίει ο πολύ αργός ρυθμός με τον οποίο οι Justin Roiland και Dan Harmon ασχολούνται με το γράψιμο της σειράς.

Άλλωστε είναι φημισμένο πλέον το μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί από τη μια σεζόν στην άλλη και μάλλον η επόμενη θα μας βγάλει τη ψυχή, που λέμε κοινώς. Θέμα περί νούμερων δεν υφίσταται, διότι η 3η σεζόν έκανε την καλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του Adult Swim, οπότε γίνεται κατανοητό ότι θα επιστρέψει. Το ερώτημα είναι και πάλι "Πότε;". 

Οι ευχές μας για την πραγματοποίηση του Rick and Morty Season 4 θα γίνει παραφράζοντας μια ατάκα του Morty στην αδερφή του, Summer: "Well then get your shit together, get it all together and put it in a back pack, all your shit, so it's together. And if you gotta take it some where, take it somewhere, you know, take it to the shit store and sell it, or put it in the shit museum. I don't care what you do, you just gotta get it together.