Ούτε λόγος ακόμα για τον νέο voice actor του Rick and Morty - Δείτε το νέο opening της 7ης σεζόν

Ενώ απομένουν μερικές εβδομάδες πριν την πρεμιέρα
21 Σεπτεμβρίου 2023 19:31
Ούτε λόγος ακόμα για τον νέο voice actor του Rick and Morty - Δείτε το νέο opening της 7ης σεζόν

Το Adult Swim κυκλοφόρησε το νέο opening της επερχόμενης 7ης σεζόν του Rick and Morty, το οποίο έχει αρκετές νέες σκηνές από τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια -αν και πάντα έχει μερικά σκηνικά που τελικά δεν συμβαίνουν ποτέ ή δεν έχουν συμβεί ακόμα. 

Βέβαια, απέχουμε μερικές εβδομάδες από την πρεμιέρα του τον Οκτώβριο και ακόμη δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο ποιος θα είναι ο διάδοχος - ή οι διάδοχοι- voice actor του Rick Sanchez και του Morty Smith μετά την απομάκρυνση του συνδημιουργού της σειράς, Justin Roiland. 

Οι fans του Rick and Morty περιμένουν με κομμένη την ανάσα για να μάθουν και να ακούσουν πώς θα είναι οι νέες φωνές των πρωταγωνιστών του Rick and Morty, αλλά λόγω και της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ, αυτή η αποκάλυψη μάλλον θα αργήσει. Ίσως και να είναι μια παράξενη προσέγγιση από το Adult Swim ως προς την αποκάλυψη του πέπλου μυστηρίου γύρω από την διαδοχή του Roiland, η οποία για την συντριπτική πλειοψηφία μοιάζει δυσαναπλήρωτο κενό. 

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η αποκάλυψη του πως θα καλυφθεί το κενό της φωνής του Roiland, να γίνει με την πρεμιέρα της 7ης σεζόν και όχι νωρίτερα.

Δείτε τα νέα opening credits του Rick and Morty 

Η νέα σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως οι προηγούμενες. Οι συντελεστές υπόσχονται να ανεβάσει τον πήχη παρά την αποχώρηση του συνδημιουργού της σειράς, με τον Dan Harmon να είναι πλέον αυτός που απέμεινε. 

Μάλιστα, η σύνοψη της 7ης σεζόν αφήνει να εννοηθεί ότι θα επιστρέψουν με νέες φωνές, οι οποίες θα είναι "παρόμοιες" με την ερμηνεία του Justin Roiland. Tώρα το πόσο παρόμοιες θα είναι μένει να φανεί. "Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ! Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Την EVIL Summer;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας δούμε τι θα γίνει! Πιθανότατα να υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. Rick and Morty, για 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!"

Η 7η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου.