Rick & Morty 7η σεζόν: Μάθαμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα με νέες φωνές στο cast

Το δίδυμο των Rick και Morty θα επιστρέψει με άλλες φωνές
25 Αυγούστου 2023 00:50
Rick & Morty 7η σεζόν: Μάθαμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα με νέες φωνές στο cast

Το Adult Swim έκανε την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για τους fans του Rick & Morty, οι οποίοι περίμεναν να μάθουν πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 7ος κύκλος της σειράς, ο οποίος θα είναι και σημείο καμπής για ολόκληρο το σόου. 

Και αυτό διότι ο συνδημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland, που ταυτόχρονα χαρίζει τη φωνή του στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, απολύθηκε από τη σειρά όταν έγινε γνωστό ότι κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της συντρόφου του. Ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν με απόφαση του δικαστηρίου. Έκτοτε παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό πάνω από το μέλλον του Rick & Morty το θέμα του ποιος ηθοποιός ή ηθοποιοί θα χαρίσουν τις φωνές στο αχτύπητο και αταίριαστο δίδυμο εγγονού και παππού. 

Η 7η σεζόν, λοιπόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το Adult Swim, το οποίο υπόσχεται ότι η νέα σεζόν "θα ανεβάσει τον πήχη" μετά την αποχώρηση του συνδημιουργού του. Η νέα σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως οι προηγούμενες. 

Ένα teaser poster συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας και είναι μια παρωδία της αφίσας της ταινίας "Bad Boys". 

Μάλιστα, η σύνοψη της 7ης σεζόν αφήνει να εννοηθεί ότι θα επιστρέψουν με νέες φωνές, οι οποίες θα είναι "παρόμοιες" με την ερμηνεία του Justin Roiland. Tώρα το πόσο παρόμοιες θα είναι μένει να φανεί. "Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ! Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Την EVIL Summer;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας δούμε τι θα γίνει! Πιθανότατα να υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. Rick and Morty, για 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!"

Την περασμένη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει ένα teaser για την 7η σεζόν με πλάνα από την προηγούμενη και χωρίς να υπάρχει καθόλου voiceover του Justin Roiland, λόγω της λήξης της συνεργασίας τους, παρά μόνο η μουσική υπόκρουση του "Butterfly with Bullet Wings" των Smashing Pumpkins