Ταινία Community: Τα ευχάριστα νέα που αποκάλυψε ο Donald Glover

Το “six seasons and a movie“ πλάνο πάει καλά
02 Φεβρουαρίου 2024 12:14
Ταινία Community: Τα ευχάριστα νέα που αποκάλυψε ο Donald Glover

Αρκετά ευχάριστα νέα για τους fans της σειράς "Community" και τις πολυαναμενόμενης ταινίας επιφύλασσε ο Donald Glover, η οποία είχε ανακοινωθεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο. 

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της remake σειράς "Mrs. & Mrs. Smith"του Amazon Prime Video, ο Glover μίλησε στην κάμερα του Entertainment Tonight και αποκάλυψε ότι όχι μόνο η ταινία Community θα γίνει κανονικά, αλλά ότι το σενάριό της είναι ήδη έτοιμο. "Μου είπανε ότι το σενάριο -κυριολεκτικά, μιλούσαμε με μηνύματα σήμερα- και μου είπανε ότι το σενάριο έχει ολοκληρωθεί. Δεν το έχω διαβάσει ακόμα", είπε ο Glover, ο οποίος υποδύθηκε τον Troy Barnes στη διάσημη sitcom του NBC. 

Όσο για την επιστροφή του στο ρόλο του Barnes ο Glover δήλωσε τα εξής: "Έχει να κάνει με τον προγραμματισμό το θέμα της συμμετοχής μου αλλά είμαι μέσα. Είμαι πολύ μέσα". Μετά από μία καμπάνια των fans που κράτησε μια δεκαετία, το Peacock (streaming υπηρεσία του NBC), ανακοίνωσε ότι έρχεται η ταινία Community τον Σεπτέμβριο του 2022. Επομένως, η ατάκα "Six Seasons...and a Movie", που είχε γίνει σλόγκαν στα χείλη των fans του Community μετά το τέλος της, έγινε ολόκληρο project που παίρνει σάρκα και οστά και μάλιστα βαίνει καλώς. 

H κινηματογραφική μετάβαση της κωμικής σειράς θα επανενώσει σύσσωμο (σχεδόν) το cast με τους Joel McHale, Gillian Jacobs, Allison Brie, Danny Pudi, Jim Rash και Kim Jeong. Και λέμε σχεδόν όλοι, καθώς θα λείπει ο Chevy Chase, ο οποίος είχε απολυθεί από τη σειρά λίγο μετά την 4η σεζόν της εξαιτίας ενός ρατσιστικού περιστατικού εν ώρα γυρισμάτων. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast του Marc Maron ότι "δεν έβρισκε αρκετά αστεία" τη σειρά και τις ατάκες που του έδιναν.