Κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο trailer από το νέο Mr. & Mrs. Smith του Donald Glover

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Φεβρουάριο
05 Ιανουαρίου 2024 22:13
Κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο trailer από το νέο Mr. & Mrs. Smith του Donald Glover

Μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα το νέο Mr. & Mrs. Smith, το οποίο θα είναι τηλεοπτική σειρά και όχι ταινία. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα reboot/νέα έκδοση της πασίγνωστης ταινίας του 2005 με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Angelina Jolie.

Η νέα σειρά είναι σε παραγωγή της Amazon και αναμένεται να παίξει αποκλειστικά στο Prime Video στις 2 Φεβρουαρίου. Οι νέοι πρωταγωνιστές του Mr. & Mrs. Smith θα είναι λοιπόν οι Donald Glover και Maya Erskine που μαζί θα παίξουν τους John και Jane Smith αντίστοιχα. Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο ίδιος ο Glover μαζί με την Francesca Sloane. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην επιτυχημένη σειρά του FX, Atlanta.

Το νέο trailer, το οποίο θα βρείτε παρακάτω, θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά στους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, ενώ παράλληλα ο Glover μιλάμε για όλη την εμπειρία που έζησε.

Η πλοκή αναφέρει τα εξής:

Δύο μοναχικοί και άγνωστοι μεταξύ τους βρίσκουν δουλειά σε μια μυστηριώδη υπηρεσία που τους προσφέρει μια ένδοξη ζωή κατασκοπείας, πλούτου, ταξιδιών στον κόσμο και μιας ονειρεμένης πέτρας στο Μανχάταν. Τώρα ο John και η Jane Smith εκτελούν μια αποστολή υψηλού κινδύνου κάθε εβδομάδα. Το περίπλοκο περιτύλιγμα στη σχέση τους γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο όταν αποκτούν αληθινά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Στο cast θα δείτε και τον Paul Dano που πρόσφατα έπαιξε στο The Batman με τον Robert Pattinson, αλλά και τον John Turturro που επίσης είχε εμφανιστεί στην εν λόγω ταινία. Πλάι τους θα βρίσκεται και η Michaela Coel.

Αυτό είναι το trailer από το νέο Mr. & Mrs. Smith της Amazon

Στην ταινία του 2005 που έσπασε τα ταμεία σε σκηνοθεσία Doug Liman, πρωταγωνίστησαν οι Brad Pitt και Angelina Jolie ως ένα ζευγάρι εκτελεστών που ανακαλύπτουν πως οι ανταγωνιστικές εταιρίες που εργάζονται τους έχουν βάλει να αλληλοσκοτωθούν.

Το Mr. and Mrs. Smith θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 2 Φεβρουαρίου.