5 sitcoms που θα βρείτε στο Netflix για τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού

Χαλαρές σειρές για να γελάσετε με την ψυχή σας
29 Ιουλίου 2023 14:36
5 sitcoms που θα βρείτε στο Netflix για τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη, πολλοί είναι αυτοί που δε θέλουν να ξεκινήσουν κάποια πιο «σοβαρή» σειρά μέσα στο καλοκαίρι και αντ’ αυτού ψάχνουν για κάτι πιο χαλαρό.

Πιστεύουμε ότι από τις καλύτερες επιλογές που θα κάνετε τώρα το καλοκαίρι, είναι να ξεκινήσετε κάτι πιο χαλαρό, μια σειρά για να γελάσετε και να περάσει ευχάριστα ο χρόνος σας.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα σας προτείνουμε 5 sitcoms, 5 κωμικές σειρές που θα βρείτε στο Netflix για να περάσετε παρέα μαζί τους το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

FRIENDS (Φιλαράκια)

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο που υπάρχουν τα Φιλαράκια σε αυτή τη λίστα, αλλά είναι μια κωμική σειρά που δεν την έχουν παρακολουθήσει πολλοί. Εμείς, προτείνουμε να της δώσετε μια ευκαιρία για να περάσετε ευχάριστα το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η σύνοψη της σειράς λέει: Η επιτυχημένη σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες έξι 20άρηδων φίλων, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα στη δουλειά, τη ζωή και τον έρωτα στο Μανχάταν του ’90.

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer.

The Good Place (Το Καλό Μέρος)

Το The Good Place είναι μια σειρά που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας, εάν σας αρέσουν οι ελαφριές κωμωδίες, η οποία έχει και μία ιδιαίτερη ιστορία. Το σόου ξεκίνησε το 2016 και ολοκληρώθηκε το 2022. Πρόκειται για επεισόδια που κυμαίνονται περίπου στα 20 λεπτά, οπότε είναι κάτι τελείως χαλαρό για τα μεσημέρια του καλοκαιριού.

Η σύνοψη λέει: Λόγω ενός λάθους, η εγωκεντρική Έλενορ Σέλστροπ φτάνει στο Καλό Μέρος μετά τον θάνατό της. Αποφασισμένη να μείνει, προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Πρωταγωνιστούν οι Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D'Arcy Carden, Manny Jacinto, Ted Danson, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Josh Siegal, Maya Rudolph, Kirby και άλλοι.

The Office

Το The Office έκανε πρεμιέρα στο NBC το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2013. Για πολλούς θεωρείται ως η καλύτερη κωμική σειρά -sitcom- που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και όχι άδικα. Απίστευτο χιούμορ, απίθανο cast και αμέτρητα memes που βλέπουμε μέχρι και σήμερα στα social media είναι μερικά από τα καλά χαρακτηριστικά που έχει αυτή η σειρά. Η σειρά απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων σε ένα γραφείο στο Σκράντον της Πενσυλβάνια, παράρτημα της φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company.

Η σύνοψη λέει: Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην εταιρία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν με αφεντικό τον Μάικλ Σκοτ.

Πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nuñez, B.J. Novak και άλλοι.

Seinfeld

To Seinfeld είναι επίσης μία πολύ καλή κωμωδία που έπαιξε στο NBC από το 1989 έως το 1998, ενώ θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο επιδραστικά sitcom στην ιστορία της τηλεόρασης. Η σειρά είχε κερδίσει 10 Primetime Emmys και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας εάν έχετε ήδη παρακολουθήσει τα The Office και Φιλαράκια.

Η σύνοψή της λέει τα εξής: Οι ‘εκπομπές με θέμα το τίποτα’ είναι ορόσημο για τις κωμικές σειρές, με τον Τζέρι και τους τρεις κυνικούς φίλους του να γελάνε τόσο με τα κοινότοπα όσο και με τα γελοία.

Πρωταγωνιστούν οι Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus, Ruth Cohen, Wayne Knight, Norman Brenner, Heidi Swedberg, Estelle Harris, Jerry Stiller, Liz Sheridan και άλλοι.

Community

Το Community είναι επίσης μια σειρά που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας, η οποία έριξε αυλαία το 2015 και διαδραματίζεται σε ένα κολέγιο. Το σόου αποτελείται από 6 σεζόν που το κάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι δηλαδή.

Η σύνοψή της λέει: Όταν αποκαλύπτεται ότι το πτυχίο του είναι πλαστό, ο Τζεφ Γουίνγκερ επιστρέφει στο πανεπιστήμιο και κάνει παρέα με το αουτσάιντερ.

Παίζουν οι Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover, Ken Jeong, Chevy Chase και Jim Rash.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες τις παραπάνω σειρές θα τις βρείτε κανονικά στο Netflix, οπότε δε θα χρειαστεί να ψάξετε και πολύ για να τις βρείτε.