Χάος με τη σειρά του “Παρασκευή και 13” της A24 – Όλες οι εξελίξεις

Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν
09 Μαΐου 2024 18:08
Χάος με τη σειρά του “Παρασκευή και 13” της A24 – Όλες οι εξελίξεις

Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας διάφορα ρεπορτάζ που αφορούσαν το Crystal Lake, μία τηλεοπτική σειρά που έχει στα σκαριά η A24 και το Peacock. Πρώτα είχε βγει μια είδηση ότι το σόου ακυρώθηκε, ενώ αργότερα είχαμε μάθει ότι τελικά το project προχωράει κανονικά, αλλά με διαφορετικά πρόσωπα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι όντως το Crystal Lake περνάει από σαράντα κύματα τελευταία, καθώς ο ίδιος ο showrunner της σειράς, Bryan Fuller, επιβεβαίωσε όλα τα ρεπορτάζ. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τελικά δε θα βρίσκεται ως επικεφαλής στο σόου αυτό, αλλά αυτό δε σημαίνει το τέλος, καθώς η A24 προχωράει το project χωρίς εκείνον.

Ο showrunner έκανε αυτές τις δηλώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και είπε μεταξύ άλλων ότι η αποχώρησή του ήρθε για λόγους που δεν ήταν στο χέρι του, με την A24 να επιλέγει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο για το project.

Έχω εμπειρία στο να προσαρμόσω ένα κλασσικό horror. Αυτά τα σόου απαιτούν ένα όραμα που θα τα εξυψώσει και θα τα μεταμορφώσει, αλλά και να προσφέρουν, καθώς το κοινό είναι εκεί και περιμένει. Όταν λειτουργεί, όπως έγινε και με το Hannibal, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ ισχυρά για τους σεναριογράφους, αλλά και τους fans.

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για το project του co-showrunner Jim Danger Gray, όπου εκείνος και εγώ μπορέσαμε να πετύχουμε ένα εξαιρετικό συγγραφικό αποτέλεσμα παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε.

Για λόγους που ήταν πέρα από τον έλεγχό μας, η A24 επέλεξε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο με αυτό το υλικό. Ελπίζουμε ότι το τελικό προϊόν θα είναι κάτι που οι fans του Παρασκευή και 13 θα απολαύσουν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Fuller (@bryanfullergram)

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε, το Crystal Lake θα λειτουργεί ως prequel σειρά στην αρχική ταινία του 1980. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: