Friday the 13th: Δυσάρεστα νέα για όσους περίμεναν την επιστροφή του Jason Voorhees

Ακυρώθηκε μάλλον η σειρά της A24
07 Μαΐου 2024 10:17
Friday the 13th: Δυσάρεστα νέα για όσους περίμεναν την επιστροφή του Jason Voorhees

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποια δυσάρεστα νέα που αφορούν την τηλεοπτική σειρά του Friday the 13th (Παρασκευή και 13) που είχε στα σκαριά εδώ και χρόνια η A24. Πιο συγκεκριμένα, νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η σειρά με τον τίτλο Crystal Lake, δε βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα ο πασίγνωστος δημοσιογράφος, Jeff Sneider, ο οποίος μέσα από το The InSneider αναφέρει ότι η A24 «τράβηξε τα καλώδια» και ακύρωσε το project που θα έπαιζε μέσα από την streaming υπηρεσία Peacock. Το αν πρόκειται για μία ακύρωση ή απλά την έβαλε «στον πάγο» για τώρα δε το γνωρίζουμε, ενώ η εταιρία δεν απάντησε στο ρεπορτάζ.

Ο Sneider αναφέρει:

Άκουσα ότι η A24 έχει τραβήξει τα καλώδια από το Crystal Lake, τη σειρά που σχεδίαζε για το Peacock που βασιζόταν στο Friday the 13th franchise με τον μασκοφόρο δολοφόνο Jason Voorhees. Ο Bryan Fuller ήταν να βρίσκεται ως εξωτερικός παραγωγός αυτής της σειράς τρόμου. Δεν είναι ακόμα σαφές αν πρόκειται για μία μόνιμη απόφαση ή κάτι προσωρινό, καθώς η A24 δεν έκανε κάποιο σχόλιο ακόμα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σειρά είχε ανακοινωθεί πριν από χρόνια, αλλά δεν είχαν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες. Τελευταία φορά που μάθαμε κάτι ήταν τον Μάρτιο του 2023 όταν ο Fuller μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι όλα κυλούν ομαλά.

Επίσης, γνωρίζαμε ότι το Crystal Lake θα λειτουργούσε ως prequel της αρχικής ταινίας του 1980 που σκηνοθέτησε ο Sean Cunningham και άφησε ιστορία στον κινηματογράφο και στις ταινίες τρόμου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: