Love Lies Bleeding: Η ταινία της A24 σαρώνει στο Rotten Tomatoes

Από 150+ κριτικές, αλλά και από το κοινό
17 Μαρτίου 2024 20:56
Love Lies Bleeding: Η ταινία της A24 σαρώνει στο Rotten Tomatoes

Η A24 κυκλοφόρησε πρόσφατα μία ολοκαίνουργια και με ιδιαίτερο στιλ ταινία και όπως όλα δείχνουν, σαρώνει σε κριτικές στο Rotten Tomatoes. Ο λόγος γίνεται για το Love Lies Bleeding ή όπως έρχεται στη χώρα μας Ματωμένος Δεσμός με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart του Twilight και την Katy O’Brian του The Mandalorian.

Αναλυτικότερα, το Love Lies Bleeding έχει αυτή τη στιγμή 92% βαθμολογία στο Tomatometer με περισσότερες από 150 κριτικές, ενώ κρατάει μια υψηλή βαθμολογία και από το κοινό, αφού μέσα από 100+ κριτικές έχει 88%. Η ταινία που έρχεται σε σκηνοθεσία Rose Glass και έχει επίσης υψηλές κριτικές και στο IMDB με 7.2 βαθμολογία.

Η περίληψη του Love Lies Bleeding αναφέρει: Η σκηνοθέτιδα Ρόουζ Γκλας παρουσιάζει μία ηλεκτρισμένη ερωτική ιστορία. Η Λου, μία μοναχική μάνατζερ γυμναστηρίου, ερωτεύεται με πάθος την Τζάκι, μία φιλόδοξη μπόντι μπίλντερ που οδεύει προς το Βέγκας για να εκπληρώσει το όνειρο της. Όμως, αυτός ο έρωτας πυροδοτεί βία και οι δυο τους εγκλωβίζονται στον ιστό της βουτηγμένης στο έγκλημα οικογένειας της Λου.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Jena Malone, Anna Baryshnikov, Dave Franco και Ed Harris.

Εμείς είδαμε το Love Lies Bleeding της A24 και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

Το Love Lies Bleeding παίζει ήδη στους κινηματογράφους της Ελλάδας και μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.

Tags: