Bring Her Back: Ανακοινώθηκε η επόμενη horror ταινία από τους δημιουργούς του Talk to Me

Οι Danny και Michael Philippou σε νέο project με την A24
30 Απριλίου 2024 19:20
Bring Her Back: Ανακοινώθηκε η επόμενη horror ταινία από τους δημιουργούς του Talk to Me

Πολλοί λένε ότι το Talk to Me ήταν από τις καλύτερες ταινίες τρόμου για την περσινή χρονιά δια χειρός Danny και Michael Philippou και σε διανομή της A24. Οι δύο δημιουργοί της ταινίας ετοιμάζουν ήδη το επόμενό τους project και όπως έγινε γνωστό, θα ονομάζεται Bring Her Back.

Πρόκειται για μία ακόμη ταινία με τη σφραγίδα των  Philippou και της A24, την οποία θα γράψουν και θα σκηνοθετήσουν οι δυο τους, με την Sally Hawkins του The Shape of Water να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό ολόκληρο το cast, παρά μόνο ότι θα συμμετέχει η Hawkins.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, πληροφορίες για την πλοκή δεν έγιναν γνωστές, αλλά μάθαμε ότι οι Samantha Jennings και Kristina Ceyton θα βρίσκονται και πάλι στην παραγωγή μαζί με την Causeway Films, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το Talk to Me. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε νεότερα το φθινόπωρο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Talk to Me γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρυσι και κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία της A24 με 92 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παράλληλα είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ωστόσο, τα αδέρφια Philippou δεν έχουν μόνο αυτό το project στα σκαριά, καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι μαζί με την εταιρία παραγωγής ετοιμάζουν και το Talk to Me 2.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: