Το MMO survival παιχνίδι του Dune θα έχει βάσεις και πολλές απειλές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας
27 Ιανουαρίου 2024 15:07
Το MMO survival παιχνίδι του Dune θα έχει βάσεις και πολλές απειλές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή gaming εταιρία ονόματι “Funcom” δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο από το Dune: Awakening, το επόμενο μεγάλο survival MMO παιχνίδι της που θα λαμβάνει χώρα στον sci-fi κόσμο που έχτισε ο Frank Herbert μέσα από τα βιβλία του.

Το νέο βίντεο δημοσιεύτηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο X (πρώην Twitter) και θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση τις βάσεις. Αναλυτικότερα, μιας και μιλάμε για ένα survival παιχνίδι, το να φτιάξετε τη δική σας προσωπική βάση θα παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι, θα μπορείτε να την αναβαθμίζετε και να την προσαρμόζετε όπως εσείς επιθυμείτε για να προστατευτείτε από όλες τις απειλές του Arrakis.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω:

Από την αρχή του παιχνιδιού θα μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να χτίσετε τη βάση σας και καθώς ανεβαίνετε level και ψάχνετε τον τεράστιο κόσμο του, θα βρίσκετε νέα υλικά για καλύτερα upgrades. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα για να φτιάξετε μέσα το σπίτι σας και να κάνετε ό,τι εσείς θέλετε. Μεγάλη απειλή για τη βάση σας θα είναι τα sandstorms, αλλά και τα sandworms, τα οποία θα σας κάνουν επίθεση.

Η πρώτη closed-beta του Dune: Awakening ήρθε τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ η εταιρία αναμένεται να ανοίξει και πάλι τους servers της κάποια στιγμή μέσα στο 2024 για ορισμένο κοινό. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Tags: