Κόπηκε μία ακόμη νέα σειρά της Paramount

Το supernatural σόου της εταιρίας δε θα συνεχιστεί
27 Ιανουαρίου 2024 12:20
Κόπηκε μία ακόμη νέα σειρά της Paramount

Μία καινούργια σειρά της Paramount που κυκλοφόρησε μέσα στο 2023 κόπηκε οριστικά από την εταιρία. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, το οποίο αναφέρει μία γνωστή supernatural δραματική σειρά που έπαιζε μέσα από το Paramount+ δε θα συνεχιστεί.

Ο λόγος γίνεται για το Wolf Pack, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Sarah Michelle Gellar, η οποία είχε παίξει στο I Know What You Did Last Summer, στο Scooby-Doo του 2002 και σε άλλες ταινίες. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι στην Ελλάδα, το Wolf Pack έπαιζε μέσα από το COSMOTE TV, όπως συμβαίνει άλλωστε με τις περισσότερες σειρές και ταινίες του Paramount+.

Το Wolf Pack είχε κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου του 2023 και όπως έγινε γνωστό, η 2η σεζόν δε θα έρθει ποτέ. Η υπηρεσία έκοψε τη σειρά και σε αυτό φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων που είδαμε πέρυσι.

Μάλιστα, διάφορες πηγές ισχυρίζονται ότι οι πολλές καθυστερήσεις της βιομηχανίας σήμαιναν ότι τα νέα επεισόδια της σειράς θα μπορούσαν να έρθουν δύο χρόνια μετά την 1η σεζόν, δηλαδή το 2025 και αυτό έπαιξε το ρόλο. Αν ερχόταν το 2025 ή αργότερα η 2η σεζόν, τότε θα είχε χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου να το παρακολουθήσει.

Το Wolf Pack ήταν μία δημιουργία του Jeff Davis, ο οποίος εμπνεύστηκε από το ομώνυμο βιβλίο του 2004 που είχε γράψει ο  Edo van Belkom. Η 1η σεζόν του Wolf Pack είχε 8 επεισόδια και έπαιζαν επίσης οι Sarah Michelle Gellar, Rodrigo Santoro, Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson και Tyler Lawrence Gray.