Halo Season 2: Το νέο trailer ετοιμάζει το έδαφος πριν τον πόλεμο!

Fight As One
29 Ιανουαρίου 2024 14:59
Halo Season 2: Το νέο trailer ετοιμάζει το έδαφος πριν τον πόλεμο!

Στις 8 Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Paramount+, η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Halo.

Ο νέος κύκλος θα εστιάσει στην αρχή του πολέμου μεταξύ των ανθρώπων και της εξωγήινης  θρησκευτικής ηγεμονίας Covenant και έτσι το νέο teaser trailer θέλει να προετοιμάσει το έδαφος εστιάζοντας ακριβώς σε αυτό. Συγκεκριμένα, βλέπουμε αποσπάσματα από τις μεγάλες μάχες που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, με έμφαση σε μερικούς από τους νέους χαρακτήρες που θα έρθουν να αλλάξουν τα δεδομένα στις σύνθετες πολιτικές ισορροπίες του σύμπαντος. Το σλόγκαν του trailer υπενθυμίζει πως για την σωτηρία της ανθρωπότητας όλοι θα πρέπει να παλέψουν σαν ένας.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η τηλεοπτική σειρά Halo βασίζεται μεν στη γνωστή σειρά παιχνιδιών του Xbox, αλλά δεν ανήκει στο ίδιο cannon, με τα γεγονότα της να λαμβάνουν χώρα σε ένα παράλληλο timeline. Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί πως η 2η σεζόν άλλαξε showrunner, με υπεύθυνο πλέον τον David Wiener.

Για την ιστορία, το Halo ακολουθεί τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone, ενώ το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την πρώτη σεζόν του σόου, στο αναλυτικό review του Unboxholics.com, ο Κυριακός Στεργιάδης είχε αναφέρει:

Εν τέλει, το Halo TV Series βάσει της πρώτης σεζόν δείχνει πως δεν απευθύνεται στους fans και περισσότερο θέλει να κερδίσει δημογραφικό και κοινό σε μια περίοδο που το Halo franchise κάνει προσπάθειες να ορθοποδήσει μετά τα σοβαρά στραβοπατήματα της 343 στον τομέα των videogames. Για κάποιον που απλώς τυχαίνει να θέλει να δει μια sci-fi σειρά με έναν σούπερ στρατιώτη να κυνηγά εξωγήινους, να έχει και αρκετό δράμα και εκπληκτικά εφέ, φαντάζει η ιδανική επιλογή. Όχι όμως για κάποιον που έχει ζήσει στο πετσί του τα Halo, παρά μόνο εάν μπορέσει να διαγράψει όλα όσα ήξερε για αυτό.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.