Το πρώτο trailer της σειράς Fallout βγαίνει με κρότο από το καταφύγιό του!

Αποκαλύπτεται πλήρως η υπερπαραγωγή της Amazon
02 Δεκεμβρίου 2023 19:40
Το πρώτο trailer της σειράς Fallout βγαίνει με κρότο από το καταφύγιό του!

Στο πλαίσιο της CCXP 2023, η Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την σειρά του Fallout, που βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο θρυλικό παιχνίδι της Bethesda, δίνοντας μια χορταστική ματιά σε live-action μορφή στον μετά-αποκαλυπτικό του κόσμο.

Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα 200 χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού από έναν πυρηνικό όλεθρο. Το Vault 33 ανοίγει ξαφνικά τις πύλες του και μια κάτοικος ενός εκ των πολυτελέστατων Fallout καταφυγίων αναγκάζεται να επιστρέψει στην ραδιενεργή γη που άφησαν πίσω οι πρόγονοί της. Εκεί είναι που θα ανακαλύψουν έναν κόσμο

Το trailer κρύβει μπόλικη τρέλα και αυτή τη neo noir και retro φουτουριστική αισθητική των Fallout παιχνιδιών, με μπόλικη βία, αίμα, χιούμορ και τους κινδύνους που κρύβει η ραδιενεργή Wasteland, ενώ δίνεται και μια πρώτη ματιά στους πρωταγωνιστές Walton Goggins, Kyle MacLachlan και Ella Purnell.

Δείτε το πρώτο trailer του FALLOUT

Στη σειρά Fallout θα δούμε τον Walton Goggins (The Hateful Eight) στο ρόλο του Ghoul, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Συγχρόνως, έχει γίνει επίσης γνωστό πως στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τη σειρά επιμελούνται ως δημιουργοί σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan του Westworld, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν ως showrunners.

Το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου του 2024 στο Amazon Prime Video.