Ψήνεται επιστροφή του Mad Men; Ο Jon Hamm έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που τον ανέδειξε και το ενδεχόμενο να τον υποδυθεί ξανά
17 Νοεμβρίου 2023 20:33
Ψήνεται επιστροφή του Mad Men; Ο Jon Hamm έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Jon Hamm είναι ένας από τους ηθοποιούς που πλέον μπορεί να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας όπως ήταν κάποτε, αλλά χάρις τη σειρά "Mad Men" εκεί όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Don Draper, αναδείχθηκε το άστρο του και με 8 υποψηφιότητες για Emmy κατάφερε να το αποσπάσει μία φορά στις 7 σεζόν που διήρκησε το σόου του AMC. 

Και μπορεί το Mad Men να έγραψε το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στην τηλεοπτική ιστορία μένοντας στην κορυφή πολλών Top 10 λιστών δικαίως, η μόδα των επιστροφών, αναβιώσεων, reboot και sequels του Χόλιγουντ με την κυριαρχία των streaming υπηρεσιών, καλά κρατεί. 

O 52χρονος πλέον ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην 5η σεζόν του Fargo, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο του red carpet event παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη στην κάμερα του Deadline. Το γνωστό μέσο δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει για το ενδεχόμενο μιας επιστροφής του στον ρόλο του Don Draper εάν και εφόσον γινόντουσαν νέα επεισόδια του "Mad Men"

Η απάντηση που έδωσε ήταν ενδιαφέρουσα καθώς αν και παραδέχτηκε ότι θα ήταν "υπερβολική" (σ.σ. too much) μια επιστροφή του Mad Men, είναι άτομο που πιστεύει πολύ στο "ποτέ μην λες ποτέ.

Ήμουν πολύ χαρούμενος όπως και πολύς κόσμος, όπως και ο Matt (Matthew Weiner) ήταν με το πόσο απολαυστικό ήταν το φινάλε για τον Don, που νομίζω ότι το να επιστρέψουμε ξανά εκεί θα ήταν...κάπως...υπερβολικό. Δεν είμαι σίγουρος. Δεν το μιλάμε, δεν είναι κάτι που συζητάμε όταν συναντιόμαστε γιατί έχουμε οικογένειες και άλλα θέματα προς συζήτηση. Ξέρετε, πιστεύω πολύ στο "ποτέ μην λες ποτέ". Εάν όμως επανέρθει ποτέ στη συζήτηση... υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνουμε. Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω ούτε να το διαψεύσω. 

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο: 

Για την ιστορία το Mad Men δημιουργήθηκε από τον Matthew Weiner και έκανε πρεμιέρα στο AMC τον Ιούλιο του 2007 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2015, ύστερα από 7 σεζόν και 92 επεισόδια. Έλαβε διθυραμβικές κριτικές στο σύνολό της από τους κριτικούς και το κοινό την λάτρεψε για το γράψιμο, τις ερμηνείες, την χημεία του cast, τη σκηνοθεσία, την καλλιτεχνική διεύθυνση και την φωτογραφία του. Μέσα από δεκάδες υποψηφιότητες κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 16 βραβεία Emmy και 5 Χρυσές Σφαίρες.