Το νέο trailer για την 5η σεζόν του Fargo είναι εδώ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα

Και επικεντρώνεται στην Dorothy της Juno Temple
06 Νοεμβρίου 2023 19:05
Το νέο trailer για την 5η σεζόν του Fargo είναι εδώ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα

Το FX κυκλοφόρησε το νέο teaser trailer για την 5η σεζόν του Fargo, η οποία θα παίξει μέσα στον Νοέμβριο και είναι φυσικά δια χειρός Noah Hawley. Το σόου βασίζεται στην ταινία του 1996 των αδελφών Coen και οι fans περίμεναν με αγωνία τον νέο κύκλο, ο οποίος άργησε αρκετά να έρθει.

Το νέο βίντεο επικεντρώνεται στην Dorothy της Juno Temple, η οποία προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της, αλλά και να προστατεύσει τα παιδιά της αποφεύγοντας τον κίνδυνο. Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η σειρά "Fargo" επιστρέφει στο κανάλι FX για τον 5ο κύκλο της στον οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας σκληροτράχηλος σερίφης ονόματι Roy Tillman, που τον υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy, Jon Hamm (Mad Men).

Σκοπός του χαρακτήρα του Hamm είναι ψάξει ενδελεχώς την υπόθεση της Dorothy να ανακαλύψει το σκιώδες παρελθόν της. Νέα σεζόν Fargo χωρίς δυνατούς ηθοποιούς στο cast δε γίνεται για αυτό και τους πλαισιώνουν οι: Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Joe Keery (Stranger Things), Lamore Morris (New Girls) και Dave Foley.

Πρώτη ματιά στη 5η σεζόν του Fargo με τον Jon Hamm σε ρόλο σκληροτράχηλου σερίφη

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: "Η πιο πρόσφατη σειρά του Fargo διαδραματίζεται στη Μινεσότα και τη Βόρεια Ντακότα, το 2019. Μετά από μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων που φέρνουν την "Dorothy 'Dot' Lyon" (Juno Temple) σε μπελάδες με τις αρχές, αυτή η φαινομενικά τυπική νοικοκυρά των μεσοδυτικών πολιτειών ξαφνικά βυθίζεται ξανά σε μια ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω της."

Η 5η σεζόν του Fargo θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 21 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: