Πρώτη ματιά στη 5η σεζόν του Fargo με τον Jon Hamm σε ρόλο σκληροτράχηλου σερίφη

Επιστροφή στις μεσοδυτικές πολιτείες για ένα νέο κύκλο αναπάντεχων γεγονότων
27 Σεπτεμβρίου 2023 15:27
Πρώτη ματιά στη 5η σεζόν του Fargo με τον Jon Hamm σε ρόλο σκληροτράχηλου σερίφη

Το σκηνικό των μεσοδυτικών πολιτειών των ΗΠΑ και τα "αναπάντεχα γεγονότα" είναι δύο σταθερές στην ανθολογική σειρά του Fargo δια χειρός Noah Hawley και την παράδοση αυτή θα διατηρήσει η 5η σεζόν για την οποία δόθηκε ένα πρώτο teaser και αναμένεται να βγει τον Νοέμβριο. 

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η σειρά "Fargo" επιστρέφει στο κανάλι FX για τον 5ο κύκλο της στον οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας σκληροτράχηλος σερίφης ονόματι Roy Tillman, που τον υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy, Jon Hamm (Mad Men). Από την πρώτη αυτή ματιά στη νέα σεζόν φαίνεται ότι είναι...πολύ βαρύς ο σερίφης Tillman με τον τρόπο με τον οποίο ζητάει να του φτιάξουν έναν καφέ στο τοπικό dinner. 

Σκοπός του χαρακτήρα του Hamm είναι ψάξει ενδελεχώς την υπόθεση της Dot (την υποδύεται η Juno Temple του Ted Lasso) και να ανακαλύψει το σκιώδες παρελθόν της. Νέα σεζόν Fargo χωρίς δυνατούς ηθοποιούς στο cast δε γίνεται για αυτό και τους πλαισιώνουν οι: Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Joe Keery (Stranger Things), Lamore Morris (New Girls) και Dave Foley. 

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: "Η πιο πρόσφατη σειρά του Fargo διαδραματίζεται στη Μινεσότα και τη Βόρεια Ντακότα, το 2019. Μετά από μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων που φέρνουν την "Dorothy 'Dot' Lyon" (Juno Temple) σε μπελάδες με τις αρχές, αυτή η φαινομενικά τυπική νοικοκυρά των μεσοδυτικών πολιτειών ξαφνικά βυθίζεται ξανά σε μια ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω της."

Δείτε το teaser της 5ης σεζόν του Fargo

Η 5η σεζόν του Fargo θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 21 Νοεμβρίου

Tags: