Οι νέοι Mr. and Mrs. Smith έρχονται αυτόν τον Φεβρουάριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Amazon Prime Video
17 Νοεμβρίου 2023 00:03
Οι νέοι Mr. and Mrs. Smith έρχονται αυτόν τον Φεβρουάριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κυκλοφόρησαν νέες τέσσερις στον αριθμό εικόνες για το Mr. and Mrs. Smith, το οποίο σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, έγινε remake για την streaming υπηρεσία της Amazon, το Prime Video.

Η σειρά ήταν να καταφθάσει αρχικά μέσα στον Νοέμβριο, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό και πλέον θα πρέπει να την περιμένετε μέσα στις αρχές του Φεβρουαρίου. Οι νέες εικόνες εστιάζουν για ακόμη μια φορά στον Donald Glover και στην Maya Erskine που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία περιπέτεια γεμάτη δράση.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το νέο Mr. and Mrs. Smith δε θα είναι μια ταινία, αλλά μία τηλεοπτική σειρά, της οποίας το σενάριο έχει γράψει ο Glover μαζί με την Francesca Sloane. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην επιτυχημένη σειρά του FX, Atlanta.

Στο cast θα δείτε και τον Paul Dano που πρόσφατα έπαιξε στο The Batman με τον Robert Pattinson, αλλά και τον John Turturro που επίσης είχε εμφανιστεί στην εν λόγω ταινία. Πλάι τους θα βρίσκεται και η Michaela Coel.

Δείτε νέες εικόνες από τη σειρά Mr. and Mrs. Smith

Στην ταινία του 2005 που έσπασε τα ταμεία σε σκηνοθεσία Doug Liman, πρωταγωνίστησαν οι Brad Pitt και Angelina Jolie ως ένα ζευγάρι εκτελεστών που ανακαλύπτουν πως οι ανταγωνιστικές εταιρίες που εργάζονται τους έχουν βάλει να αλληλοσκοτωθούν.

Το Mr. and Mrs. Smith θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 2 Φεβρουαρίου.