Shōgun: Δείτε το trailer από την blockbuster σειρά που διαδραματίζεται στην φεουδαρχική Ιαπωνία του 1600!

Είναι βασισμένη στο βιβλίο του James Clavell
02 Νοεμβρίου 2023 23:38
Shōgun: Δείτε το trailer από την blockbuster σειρά που διαδραματίζεται στην φεουδαρχική Ιαπωνία του 1600!

Το FX κυκλοφόρησε σήμερα το trailer του Shōgun, μιας ολοκαίνουργιας blockbuster σειράς που αναμένεται να παίξει μέσα στο 2024. Πρόκειται για ένα τεράστιο project με το FX να τα δίνει όλα για όλα για να γίνει το επόμενό του “hit”, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, βασίζεται στο best-seller βιβλίο του James Clavell που κυκλοφόρησε το 1975.

Το Shōgun είναι μια δημιουργία του Justin Marks, ο οποίος λειτουργεί ως showrunner στη σειρά και έχει δουλέψει και στο Top Gun: Maverick, καθώς και στα The Jungle Book και Counterpart. Πρωταγωνιστούν οι Hiroyuki Sanada (John Wick: Chaper 4), Anna Sawai, Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok), Hiroto Kanai (Tuna Girl), Takehiro Hira (Gran Turismo), Moeka Hoshi (Dependence), Tokuma Nishioka (Ultraman Mebius), Shinnosuke Abe (13 Assassins), Yuki Kura (A Girl on the Shore), Fumi Nikaido (Why Don’t You Play in Hell?) και Cosmo Jarvis (Peaky Blinders).

Η σειρά λαμβάνει χώρα στην φεουδαρχική Ιαπωνία του 1600 με κεντρικό πρόσωπο τον Sanada ως τον Άρχοντα Yoshii Toranaga, ο οποίος έγινε μάρτυρας ενός εμφυλίου πολέμου που διαμορφώνεται όσο οι Ιάπωνες αρχίζουν να συγκρούονται με τους Ευρωπαίους – και του παρουσιάζεται μια απίθανη συμμαχία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Το συνδετικό νήμα ανάμεσα στους Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους επαναστάτες θα είναι η Toda Mariko (Anna Sawai), μια γυναίκα παγιδευμένη ανάμεσα στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις και την κληρονομιά της από μια ντροπιασμένη οικογένεια.

Το Shōgun θα κάνει πρεμιέρα στο FX τον Φεβρουάριο του 2024 και στην Ελλάδα θα το δείτε κατά πάσα πιθανότητα μέσα από το Disney+. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: