Το FX ανανέωσε “κρυφά” το The Bear!

Ρεπορτάζ αποκαλύπτει…
14 Μαρτίου 2024 23:27
Το FX ανανέωσε “κρυφά” το The Bear!

Τι κι αν ακόμα δεν έπαιξε η 3η σεζόν του The Bear; Φαίνεται ότι η επιτυχημένη σειρά του FX θα συνεχιστεί και μετά από την επερχόμενη σεζόν, καθώς πηγές του Deadline αναφέρουν ότι η εταιρία παραγωγής ανανέωσε τη σειρά για την 4η σεζόν της "κρυφά".

Πιο αναλυτικά, το Deadline έχει κάποιες πηγές που λένε ότι το FX έδωσε το πράσινο φως και για τον τέταρτο κύκλο του The Bear, ο οποίος μάλιστα γυρίζεται back-to-back με την 3η σεζόν. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το σόου ανανεώθηκε για τον τρίτο του κύκλο τον περασμένο Νοέμβριο και πολλοί μάλιστα πίστευαν ότι θα είναι και ο τελευταίος.

Το FX δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την 4η σεζόν του The Bear και σύμφωνα με το Deadline αρνήθηκε να απαντήσει στο δημοσίευμα αυτό. Πάντως, δεν είναι καθόλου παράξενο που το FX γυρίζει 2 σεζόν μαζί, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν με την επίσης επιτυχημένη σειρά Atlanta.

Ο κόσμος λάτρεψε το εστιατόριο στην κακόφημη γειτονιά του Σικάγο που με κόπο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα έστησε ο "Carmy" του Jeremy Allen White. Τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή του The Bear είναι πως η 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, μέσα από το FX/Hulu και το Disney+ (για εμάς στην Ελλάδα), με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη μέρα, όπως έγινε και με τον 2ο κύκλο.

Πλέον το The Bear είναι μια άνευ προηγουμένου επιτυχία για το FX (και τη Disney) διότι εδραιώθηκε και ως μια πολυβραβευμένη σειρά. Στα πρόσφατα Emmys ο Allen White κέρδισε το Α' Ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά, ο Ebon Moss-Bachrach το Β' Ανδρικού ρόλου και η Ayo Edebiri για Β' Γυναικείου ρόλου. Και αυτά να φανταστείτε ότι αφορούν τη 1η σεζόν του The Bear.

Επίσης και η 2η σεζόν έχει πολλά βραβεία στο ιστορικό της όπως με την Edebiri που απέσπασε τα Α' Γυναικείου ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες 2024 και τα Critic's Choice Awards, ενώ και ο Boss-Bachrach πήρε το Β' Ανδρικού στο Critic's Choice.

Τη δημιουργία και το σενάριο του The Bear υπογράφει ο Christοpher Storer. Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Oliver Platt, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliot και Matty Matheson. Έχουμε δει επίσης ως guests τους Jon Bernthal, Bob Odenkirk, Will Poulter καθώς και τους οσκαρικούς Jamie Lee Curtis και Olivia Colman.

Οι φήμες ότι το FX ανανέωσε εδώ και καιρό το The Bear για την 4η σεζόν του ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες.