The Bear: Επιτέλους ξέρουμε πότε θα επιστρέψει για την 3η σεζόν

Ευχάριστα νέα έρχονται από το αγαπημένο και πολυβραβευμένο εστιατόριο του Σικάγο
10 Φεβρουαρίου 2024 11:35
The Bear: Επιτέλους ξέρουμε πότε θα επιστρέψει για την 3η σεζόν

Το The Bear ήταν μία από τις κορυφαίες σειρές της περσινής και προπέρσινης χρονιάς και φέτος κατάφερε να σαρώσει στα Emmys -που έγιναν με καθυστέρηση λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ- με 10 βραβεία από 13 υποψηφιότητες. 

Ο κόσμος λάτρεψε το εστιατόριο στην κακόφημη γειτονιά του Σικάγο που με κόπο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα έστησε ο "Carmy" του Jeremy Allen White και περίμενε να μάθει πότε θα κυκλοφορήσει η 3η σεζόν της σειράς. 

Τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή του The Bear είναι πως η 3η σεζόν θα κάνει πρεμέρα τον Ιούνιο του 2024, μέσα από το FX/Hulu και το Disney+ (για εμάς στην Ελλάδα), με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη μέρα, όπως έγινε και με τον 2ο κύκλο. 

Η είδηση ήρθε δια στόματος του προέδρου του καναλιού FX, John Landgraf, ο οποίος δεν είχε πολλά να μοιραστεί με τους δημοσιογράφους όσον αφορά τις πληροφορίες για τον 3ο κύκλο του The Bear. Ακόμη και στην ερώτηση για το εάν η 3η σεζόν θα έχει τόσους ή και περισσότερους καταξιωμένους και οσκαρικούς guests, είπε πως "Δυστυχώς δεν μπορώ να πω. Έμεινα το ίδιο έκπληκτος με εσάς όταν είδα το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο" (αναφερόμενος στο περίφημο 6ο επεισόδιο με τίτλο "Fishes"). 

Πλέον το The Bear είναι μια άνευ προηγουμένου επιτυχία για το FX (και τη Disney) διότι εδραιώθηκε και ως μια πολυβραβευμένη σειρά. Στα πρόσφατα Emmys ο Allen White κέρδισε το Α' Ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά, ο Ebon Moss-Bachrach το Β' Ανδρικού ρόλου και η Ayo Edebiri για Β' Γυναικείου ρόλου. Και αυτά να φανταστείτε ότι αφορούν τη 1η σεζόν του The Bear. 

Για τη 2η σεζόν που κατά γενική ομολογία ήταν σκαλιά πάνω από τη πρώτη, έχουν αρχίσει αυτόν τον καιρό να συρρέουν τα βραβεία όπως με την Edebiri που απέσπασε τα Α' Γυναικείου ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες 2024 και τα Critic's Choice Awards, ενώ και ο Boss-Bachrach πήρε το Β' Ανδρικού στο Critic's Choice. 

Τη δημιουργία και το σενάριο του The Bear υπογράφει ο Christοpher Storer. Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Oliver Platt, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliot και Matty Matheson. Έχουμε δει επίσης ως guests τους Jon Bernthal, Bob Odenkirk, Will Poulter καθώς και τους οσκαρικούς Jamie Lee Curtis και Olivia Colman.