Δείτε τώρα το 1ο επεισόδιο από τη νέα σειρά των Pokémon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η web σειρά έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία
09 Οκτωβρίου 2023 19:18
Δείτε τώρα το 1ο επεισόδιο από τη νέα σειρά των Pokémon (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται μία ολοκαίνουργια “web” σειρά των Pokémon. Πρόκειται για ένα υβριδικό live-action σόου που θα προβάλλεται online με την ονομασία Camping Trip With Pokemon.

Το 1ο επεισόδιο μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το επίσημο ιαπωνικό κανάλι των Pokémon στο YouTube. Σε αυτό, βλέπουμε γνωστά Pokémon, όπως είναι τα Pikachu, Psyduck, Jigglypuff και Charizard να παρακολουθούν έναν άνθρωπο που ετοιμάζει διάφορες γλυκές λιχουδιές.

Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό σόου από αυτά που έχετε συνηθίσει, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι αυτή η σειρά είναι εδώ με σκοπό να σας χαλαρώσει από την καθημερινότητά σας. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν, αλλά ούτε κάθε πότε θα γίνονται διαθέσιμα.

Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer της ιαπωνικής live-action σειράς των Pokemon και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται μία δραματική σειρά που ακολουθεί την Agaki, μια πτυχιούχο πανεπιστημίου που αφήνει πίσω την δουλειά της για να πάει στο Τόκιο και να κάνει μια νέα αρχή.

Το PokeTsume θα παίξει πρώτα στην Ιαπωνία αλλά δε γνωρίζουμε πότε ή σε ποια υπηρεσία θα παίξει στα μέρη μας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.

Tags: