Η live-action σειρά των Pokémon δεν είναι καθόλου όπως την περιμένετε στο πρώτο της trailer

Θα βασίζεται στην κόκκινη κασέτα
05 Οκτωβρίου 2023 19:04
Η live-action σειρά των Pokémon δεν είναι καθόλου όπως την περιμένετε στο πρώτο της trailer

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ολοκαίνουργιας σειράς των Pokémon που θα έρθει με την ονομασία PokeTsume. Πρόκειται για ένα live-action σόου που επικεντρώνεται στην χαρακτήρα, Madoka Agaki, την οποία υποδύεται η Nanase Nishino, που είναι γνωστή ηθοποιός της Ιαπωνίας, αλλά και μοντέλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι μία δραματική σειρά που ακολουθεί την Agaki, μια πτυχιούχο πανεπιστημίου που αφήνει πίσω την δουλειά της για να πάει στο Τόκιο και να κάνει μια νέα αρχή.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν της έρχονται όπως τα περιμένει και βρίσκει δουλειά σε μία νέα εταιρία που ονομάζεται ADventure, ενώ παράλληλα η μητέρα της ανησυχεί για εκείνη και της στέλνει ένα πακέτο. Αυτό το πακέτο περιέχει μέσα το παλιό Game Boy, με την Pokémon Red που έπαιζε εκείνη μικρή.

Εκείνη παίζει το παιχνίδι 20 χρόνια μετά και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την βοηθήσει να ξεπεράσει τα οποιαδήποτε προβλήματα έχει στη ζωή της. Το PokeTsume περιγράφεται ως το πρώτο δράμα τηλεοπτικό σόου των Pokémon, από το οποίο ο κεντρικός χαρακτήρας μεγαλώνει μέσα από την εμπειρία του με το παιχνίδι.

Όσο περνάει ο καιρός, η Agaki βλέπει ότι έχει πολλές ομοιότητες με τον κεντρικό χαρακτήρα της Pokémon Red και έτσι ξεκινάει μία νέα ιστορία.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

Το PokeTsume θα παίξει πρώτα στην Ιαπωνία αλλά δε γνωρίζουμε πότε ή σε ποια υπηρεσία θα παίξει στα μέρη μας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.