The Crown Σεζόν 6: Ημερομηνία και trailer για τον τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Θα χωριστεί σε δύο μέρη
09 Οκτωβρίου 2023 18:56
The Crown Σεζόν 6: Ημερομηνία και trailer για τον τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer για την 6η σεζόν του The Crown (Το Στέμμα), η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα καταφθάσει μέσα στον Νοέμβριο, ενώ ένα μήνα αργότερα θα δείτε και το φινάλε, αντλώντας έμπνευση φυσικά από πραγματικά γεγονότα.

To Netflix αναφέρει τα εξής: Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς "Το Στέμμα" έρχεται. Δείτε το μέρος 1 από 16 Νοεμβρίου και το μέρος 2 από 14 Δεκεμβρίου. Αντλώντας έμπνευση από πραγματικά γεγονότα, η σειρά μυθοπλασίας αφηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', μέσα από τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον 6ο κύκλο, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Στo κεντρικό cast συναντάμε τους: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Elizabeth Debicki (Tenet) ως Νταϊάνα, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair.

Αν ακόμη δεν έχετε παρακολουθήσει τον 5ο κύκλο της συγκλονιστικής σειράς, η σύνοψή του λέει τα εξής:

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, αυτή η μυθοπλαστική, δραματοποιημένη σειρά διηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', με φόντο τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της. Μια νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά: πώς θα εξακολουθήσει να συνάδει με τη Βρετανία της δεκαετίας του '90; Καθώς η Νταϊάνα κι ο Κάρολος μπλέκονται σε έναν τεράστιο μιντιακό πόλεμο, οι πρώτες ρωγμές κάνουν τα θεμέλια της μοναρχίας να τρίζουν.

Οι πρώτες πέντε σεζόν του Στέμματος παίζουν αποκλειστικά μέσα από το Netflix.

Tags: