Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2022

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
29 Οκτωβρίου 2022 12:10
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2022

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Νοεμβρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά και stand ups για όλα τα γούστα. Ο Νοέμβριος είναι πραγματικά γεμάτος από πρεμιέρες, αφού από τις 4 του μήνα θα κάνει πρεμιέρα το Enola Holmes 2, ενώ επιστρέφει και το Manifest με το 1ο μέρος της 4ης σεζόν. Επίσης, έχουμε το Wednesday του Tim Burton, τον 5ο κύκλο του The Crown και άλλων σειρών.

Τα Highlights του Netflix για τον Νοέμβριο:


Manifest (Σεζόν 4 – Μέρος 1)

Το 1ο μέρος της 4ης σεζόν του Manifest θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon.

Δύο χρόνια αφότου η άγρια δολοφονία της Γκρέις έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, η οικογένεια Στόουν βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ο συντετριμμένος Μπεν συνεχίζει να θρηνεί τη γυναίκα του και να αναζητά την απαχθείσα κόρη του, την Ίντεν. Καταπιεσμένος από τη θλίψη του, ο Μπεν παραιτήθηκε από τον ρόλο του συν-καπετάνιου της σωσίβιας λέμβου, αφήνοντας τη Μικαέλα να την κυβερνήσει μόνη της, πράγμα σχεδόν αδύνατο, καθώς κάθε κίνηση των επιβατών παρακολουθείται πλέον από ένα κυβερνητικό μητρώο.

Καθώς η ημερομηνία θανάτου πλησιάζει και οι επιβάτες αναζητούν απελπισμένα έναν δρόμο επιβίωσης, ένας μυστηριώδης επιβάτης φτάνει με ένα πακέτο για τον Καλ που αλλάζει όλα όσα γνωρίζουν για την πτήση 828 και θα αποδειχθεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το μυστικό των Κλήσεων σε αυτό το συναρπαστικό, συγκλονιστικό και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι.

Enola Holmes 2

Η Enola Holmes που μόλις έλυσε την πρώτη της υπόθεση, ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου αδερφού της, Sherlock, και ανοίγει το δικό της γραφείο. Ανακαλύπτει, όμως, ότι η ζωή μιας γυναίκας ντετέκτιβ δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Ενώ συμφιλιώνεται με τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής και είναι έτοιμη να κλείσει την επιχείρηση, ένα πάμπτωχο κορίτσι από ένα εργοστάσιο σπίρτων τής δίνει την πρώτη της επίσημη δουλειά: να βρει την αγνοούμενη αδερφή της.

Όμως αυτή η υπόθεση αποδεικνύεται πολύ πιο αινιγματική απ' ό,τι αναμενόταν, καθώς η Enola ρίχνεται σε έναν επικίνδυνο νέο κόσμο, από τα σκοτεινά εργοστάσια του Λονδίνου και τις φανταχτερές αίθουσες συναυλιών, στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα και την ίδια την Οδό Μπέικερ 221B. Καθώς πυροδοτείται μια θανάσιμη συνωμοσία, η Enola πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων της –και του ίδιου του Sherlock– για να λύσει το μυστήριο. Όπως φαίνεται, ξαναβρήκε τα πατήματά της!

Πρωταγωνιστούν οι Milly Bobby Brown, Henry Cavill και άλλοι. Το Enola Holmes 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.

The Crown (Σεζόν 5)

Μια νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά: πώς θα εξακολουθήσει να συνάδει με τη Βρετανία της δεκαετίας του '90; Καθώς η Νταϊάνα κι ο Κάρολος μπλέκονται σε έναν τεράστιο μιντιακό πόλεμο, οι πρώτες ρωγμές κάνουν τα θεμέλια της μοναρχίας να τρίζουν.

Στo κεντρικό cast συναντάμε τους: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair. Η 5η σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.

1899 (Σεζόν 1)

Μια οπτικά εντυπωσιακή οδύσσεια, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δημιουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης σειράς "Σκοτάδι" μάς ταξιδεύουν στη χρονιά "1899" με οδηγό τον Κέρβερο. Ό,τι χάθηκε θα βρεθεί.

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix, όπως τα "DARK" και "Elite". Μάλιστα, ο καθένας τους θα μιλάει τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Όλα τα επεισόδια του 1899 θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμα στις 17 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

Elite (Σεζόν 6)

Μετά το θάνατο του Samuel, το Las Encinas αντιμετωπίζει μία νέα σχολική χρονιά προσπαθώντας να καλύψει όλες τις προηγούμενες καταστροφές. Ωστόσο, οι συγκρούσεις στις τάξεις συνεχίζονται όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η ενδοοικογενειακή κακοποίηση ή LGBTBI-φοβία, που είναι μόλις μερικά από τα δύσκολα θέματα που θα διατρέξουν αυτή τη σεζόν στο σχολείο. Εάν αυτοί που διαχειρίζονται το σύστημα δεν αναλάβουν ενεργό δράση για να τα αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Στη νέα σεζόν θα δείτε τους André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Carla Díaz (Ari), Martina Cariddi (Mencía), Adam Nourou (Bilal) και Manu Ríos (Patrick), ενώ τα νέα μέλη είναι οι Ander Puig (Ser o no ser, El trayecto), Carmen Arrufat (HIT, La inocencia), Álvaro de Juana (HIT, Luimelia), Ana Bokesa (Capítulo Cero, La que se avecina) και Álex Pastrana (Welcome to Edén, Los protegidos).

Η 6η σεζόν του Ελίτ θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου.

Slumberland

Καλώς ήρθατε στη Slumberland, τον κόσμο των ονείρων! Ο Jason Momoa υποδύεται τον "Φλιπ", έναν εκκεντρικό παράνομο που η αποστολή του είναι να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι (Μάρλοου Μπάρκλεϊ) να ταξιδέψει μέσα από τα όνειρα και να ξεφύγει από τους εφιάλτες, με την ελπίδα να ξαναβρεί τον πατέρα της. Από τον σκηνοθέτη των "Αγώνες Πείνας: Φωτιά" και "Αγώνες Πείνας: Επανάσταση", το "Σλάμπερλαντ" έρχεται στο Netflix στις 18 Νοεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία του Slumberland ανέλαβε ο Francis Lawrence των Hunger Games ταινιών και αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή των comics του Winsor McCay. Στο παρελθόν έχει υπάρξει ταινία με πρωταγωνιστή τον Harvey Keitel, ενώ το 1992 κυκλοφόρησε και μια anime εκδοχή του.

Το Slumberland θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου.

Wednesday (Σεζόν 1)

Πρόκειται για μία παραγωγή των MGM Studios και έρχεται σε σκηνοθεσία του Tim Burton των Edward Scissorhands, Corpse Bride, Frankenweenie. Το κεντρικό πρόσωπο του σόου είναι η Jenna Ortega, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το Scream του 2022, ενώ την είδαμε και στα X, The Fallout και στη σειρά You του Netflix.

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday παλιότερα, θα βρίσκεται στο σόου και θα παίξει την Marilyn Thornhill.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.


1 Νοεμβρίου

Young Royals (Season 2)

The Exorcist

Perfume: The Story of a Murderer

Christmas Encore

2 Hearts

The Takeover

Gabby’s Dollhouse (Season 6)

2 Νοεμβρίου

Killer Sally

3 Νοεμβρίου

Blockbuster (Season 1)

The Dragon Prince (Season 4)

4 Νοεμβρίου

Buying Beverly Hills

Enola Holmes 2

Manifest (Season 4 – Volume 1)

Lookism

5 Νοεμβρίου

Orgasm Inc.: The Story of OneTaste

7 Νοεμβρίου

The Crown (Season 5)

8 Νοεμβρίου

The Claus Family 2

10 Νοεμβρίου

Lost Bullet 2: Back For More

Falling for Christmas

11 Νοεμβρίου

My Father’s Dragon

Is That Black Enough For You?!?

Don’t Leave

14 Νοεμβρίου

Teletubbies (Season 1)

15 Νοεμβρίου

Run For The Money

16 Νοεμβρίου

One of Us is Lying

In Her Hands

The Wonder

17 Νοεμβρίου

1899 (Season 1)

Christmas With You

Dead to Me (Season 3)

I Am Vanessa Guillen

Pepsi, Where’s My Jet?

18 Νοεμβρίου

Elite (Season 6)

Reign Supreme

Somebody

Slumberland

21 Νοεμβρίου

Together Together

StoryBots: Answer Time

23 Νοεμβρίου

Wednesday (Season 1)

The Swimmers

24 Νοεμβρίου

First Love

The Noel Diary

30 Νοεμβρίου

My Name Is Vendetta

Love is Blind: Brazil (Season 2)

Snack vs. Chef