Maestro Σεζόν 2: Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μόλις κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία

Η Χάρις Αλεξίου στα γυρίσματα της συνέχειας
18 Σεπτεμβρίου 2023 17:35
Maestro Σεζόν 2: Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μόλις κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro (Maestro in Blue) συνεχίζονται και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μια ολοκαίνουργια εικόνα. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια επίσημη αφίσα από τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, αλλά για μία εικόνα από τα παρασκήνια με την Χαρούλα Αλεξίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media του Maestro κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα που θέλει να σας μεταφέρει στα παρασκήνια της 2ης σεζόν, στην οποία βλέπουμε την πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιό τη σειράς να ποζάρει στο φακό της Αμαλίας Κωβαίου.

Προς το παρόν αυτή είναι η νεότερη εικόνα από τα γυρίσματα του Maestro 2 με τη λεζάντα να γράφει “Στο κέντρο της πόλης με την Χάρις Αλεξίου”.

Δείτε την εικόνα από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο πρόσφατα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης διατύπωσε πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το σενάριο των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της 2ης σεζόν, των οποίων τα γυρίσματα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού", είπε ο Παπακαλιάτης χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

Επιπροσθέτως, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για να δείτε την 2η σεζόν του Maestro, καθώς ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα έρθει προς τα τέλη του 2023 ή και εντός του 2024.

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Για περισσότερα σχετικά με το Maestro παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.