Netflix: Μια άλλη σειρά έριξε το One Piece από την κορυφή του ελληνικού Top 10

Σκαρφάλωσε από το πουθενά στο No 1 η γερμανική παραγωγή
17 Σεπτεμβρίου 2023 15:09
Netflix: Μια άλλη σειρά έριξε το One Piece από την κορυφή του ελληνικού Top 10

Στις κορυφαίες σειρές που προτιμάει το ελληνικό κοινό στο Netflix υπήρξε μια αναπάντεχη αλλαγή μιας και το One Piece δεν βρίσκεται πλέον στη Νο.1 θέση του Top 10. 

Τα νεότερα στοιχεία από τις trending σειρές του ελληνικού καταλόγου δείχνουν πως η μίνι σειρά θρίλερ και μυστηρίου με τίτλο "Dear Child" (Καλό μου παιδί) κατέκτησε την κορυφή, ρίχνοντας τη live-action σειρά του One Piece μετά από δύο εβδομάδες στο Νο.1 και παρά το hype αλλά και τις θετικότατες αντιδράσεις που εισέπραξε. 

Το Dear Child που είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 7 Σεπτεμβρίου, βασίζεται στο βιβλίο "Liebes Kind" της Γερμανίδας συγγραφέως Romy Hausmann. Μέσα από 6 επεισόδια εξιστορεί την υπόθεση της απόδρασης μιας μυστηριώδους γυναίκας από την οδυνηρή αιχμαλωσία της. Οι ντετέκτιβ που αναλαμβάνουν την υπόθεση οδηγούνται από αυτή σε μια σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται πίσω από μια άλυτη υπόθεση εξαφάνισης πριν από 13 χρόνια.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων ανέλαβαν οι Isabel Kleefeld και Julian Pörksen και στο cast συμμετέχουν οι: Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Justus von Dohnányi, Julika Jenkins, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger, Özgür Karadeniz.

Το Top 10 των σειρών του ελληνικού Netflix έχει ως εξής: 

  1. Καλό μου παιδί (Dear Child)
  2. One Piece 
  3. Φλεγόμενο Σώμα (Burning Body)
  4. Surviving Summer: Ένα καλοκαίρι μέσα στα κύματα
  5. Οι Χήρες της Πέμπτης
  6. Virgin River (Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι)
  7. Τop Boy S3
  8. Ποια είναι η Έριν Κάρτερ (Who Is Erin Carter) 
  9. Ιστορίες Κατασκοπείας 
  10. Κοινό Πεπρωμένο