LOKI 2η σεζόν: Καταρρέει το timeline στο νέο trailer της επιστροφής της σειράς του MCU

Μόνο ο Loki, η Sylvie και η παρέα του TVA μπορούν να σώσουν το multiverse
04 Σεπτεμβρίου 2023 23:06
LOKI 2η σεζόν: Καταρρέει το timeline στο νέο trailer της επιστροφής της σειράς του MCU

To timeline αλλά και το Multiverse καταρρέουν και αυτό γίνεται αντιληπτό στο ολοκαίνουργιο trailer που δημοσίευσε η Marvel Studios για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς "LOKI". 

Στην επιστροφή του Tom Hiddleston ως Loki όλα πάνε στραβά όπως θα δείτε καθώς πάσχει από μια "αρρώστια" του timeline που ονομάζεται timeslipping και συνεχώς εναλλάσσει μεταξύ διάφορων διαστάσεων αλλά και εποχών της ιστορίας. Το ταξίδι του μαζί με τον Owen Wilson και την TVA θα τους οδηγήσει στα χνάρια του Viktor Timely του Jonathan Majors που δεν είναι άλλος από έναν νέο variant του Kang the Conqueror που γνωρίσαμε στην 1η σεζόν του σόου. 

Δε θα είναι μόνος καθώς στο πλευρό του θα έχει και την Sylvie, αλλά και έναν νέο χαρακτήρα τον O.B. του βραβευμένου με Όσκαρ, Ke Huy Quan (Τα Πάντα Όλα). 

Δείτε το νέο trailer της 2ης σεζόν του Loki

Να σας θυμίσουμε ότι το πρώτο trailer της νέας σεζόν σημείωσε ιστορικό ρεκόρ προβολών από κάθε άλλη σειρά της Marvel Studios στο Disney Plus. 

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που μάθαμε ότι υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael CasalLiz CarrNeil Ellice και Katie Dickie. 

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Ο ένας είναι ο Dan Deleeuw που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και είναι η πρώτη φορά που η Marvel διαλέγει έναν επικεφαλής ειδικών εφέ πίσω από την κάμερα. Ο Deleeuw ήταν υποψήφιος τρεις φορές για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Το άλλο όνομα είναι ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki και επίσης χωρίς πολύ εμπειρία στον τομέα θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 2ης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.