Loki: Διέλυσε όλα τα ρεκόρ προβολών το trailer της 2ης σεζόν από κάθε άλλη σειρά της Marvel!

Μπορεί ο Loki να ανατρέψει το σκηνικό γύρω από το Phase 5;
02 Αυγούστου 2023 11:38
Loki: Διέλυσε όλα τα ρεκόρ προβολών το trailer της 2ης σεζόν από κάθε άλλη σειρά της Marvel!

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η σειρά του Loki που επιστρέφει για τη 2η σεζόν της τον Οκτώβριο, θα μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος σκηνικό που επικρατεί για το σύμπαν της Marvel, μετά και την χλιαρή αποδοχή του κοινού στη σειρά "Secret Invasion". 

Ήδη το LOKI θεωρείται ως μια από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- σειρά του MCU στο Disney Plus και φαίνεται πως το hype για τη 2η σεζόν παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Και αυτό διότι η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι το πρώτο trailer της 2ης σεζόν του Loki ξεπέρασε συνολικά τις 80 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του

Έτσι, έγινε το πιο επιτυχημένο σε προβολές trailer στην ιστορία των Marvel σειρών του Disney Plus, αποδεικνύοντας ότι ο Tom Hiddleston ως Loki αποτελεί ένα πολύ ισχυρό χαρτί αλλά και ένα λατρεμένο πρόσωπο και χαρακτήρας από τους fans της Marvel. Το μόνο trailer σειράς του MCU που είχε προσπαθήσει να φέρει νούμερα επιπέδου Loki ήταν αυτό της "She-Hulk: Attorney At Law" πέρυσι που είχε καταφέρει να φτάσει τις 78 εκατομμύρια προβολές σε μια μέρα. 

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Loki:

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που μάθαμε ότι υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael Casal, Liz Carr, Neil Ellice και Katie Dickie. 

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Ο ένας είναι ο Dan Deleeuw που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και είναι η πρώτη φορά που η Marvel διαλέγει έναν επικεφαλής ειδικών εφέ πίσω από την κάμερα. Ο Deleeuw ήταν υποψήφιος τρεις φορές για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Το άλλο όνομα είναι ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki και επίσης χωρίς πολύ εμπειρία στον τομέα θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 2ης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.